4 cadouri dulci pe care le poti face celei mai bune prietene

Cat de frumoase sunt cadourile facute fara niciun motiv! Daca vrei sa aduci zambetul pe buze celei mai bune prietene, atunci trebuie sa te gandesti din cand in cand la o mica atentie pe care sa i-o daruiesti fara niciun motiv. 

Cele mai bune atentii de acest fel sunt cele dulci, care pot infrumuseta chiar si cele mai urate zile din an. Astfel, daca te incanta ideea de a darui un mic cadou dulce, citeste in continuare articolul si afla care sunt cele mai potrivite produse de acest fel.

Iata ce dulciuri poti darui prietenei tale:

  • Cos cadou

Ce spui daca ii oferi prietenei tale un cos cadou de la cofetaria Mayore din Campulung care sa cuprinda produse realizate din ciocolata belgiana si multe alte surprize? Acest tip de dar nu poate fi trecut cu vederea si poate fi oferit atat intr-o zi obisnuita din an, cat si la o zi aniversara. 

Este un cos cadou de dimensiuni mari, care cuprinde mai multe tipuri de ciocolata, numai bune de mancat intre mese principale ale zilei.

  • Macarons

Toata lumea iubeste cutiile cu Macarons. Aceste dulciuri sunt foarte placute atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al gustului, asa ca merita sa fie daruite din cand in cand prietenei bune. 

Poti alege mai multe culori de Macarons, insa ceea ce este foarte important este ca cutia sa fie frumos ambalata si sa cuprinda o fundita rosie. In acest fel, darul este mult mai atractiv si apreciat. 

  • Tarta

Cine nu iubeste tartele? Tartele cu fructe sau cele cu ciocolata sunt de-a dreptul delicii, asa ca acestea pot fi oferite cadou in orice zi al anului. Alege o tarta cu mousse de caramel sarat, astfel incat bucuria si satisfactia de a manca un astfel de desert sa fie nemarginita. 

O astfel de tarta are un pret decent, accesibil, asa ca poti achizitiona un astfel de cadou oricand simti nevoia sa-i multumesti prietenei pentru prietenie si devotament. 

  • Tort de bezea

Torturile de bezea sunt cele mai iubite si ravnite, deoarece acestea au un gust cu totul special, nemaiintalnit la alte tipuri de torturi. Daca se apropie ziua de nastere a celei mai bune prietene sau daca aveti un eveniment important de sarbatorit, atunci este nevoie sa comanzi un astfel de tort delicios. 

In cazul in care nu te incanta ideea de tort de bezea, poti alege unul cu fructe sau cu cafea. Toate aromele sunt senzationale si trebuie incercate, asa ca incearca sa faci cat mai des astfel de cadouri pentru a gusta din toate sortimentele de pe piata. 

In cele din urma, invata sa oferi, fara a astepta nimic in schimb. Nimic nu se compara cu frumusetea de a darui o mica atentie care sa-i infrumuseteze ziua celuilalt. 

Fii o persoana buna si calda cu cei din jurul tau, mai ales daca iti doresti ca la randul tau sa  primesti dragoste si afectiune de la cei din jur.

Sursa foto: Pexels.com