5 idei de cadouri pentru copiii pasionați de roboți

Micuții din ziua de azi știu să manevreze dispozitive digitale înainte să învețe primele litere. Ca să le oferi jucării interesante, îți prezentăm cele mai bune idei de cadouri pentru copii pasionați de roboți și robotică.

Kituri de asamblare Logiblocs

Pentru copiii de vârste mici, aflați la mărimii pași în lumea roboticii, se recomandă kituri de asamblare Logiblocs. Aceste jucării inteligente au un număr redus de piese, dar oferă peste 10 modele ce pot fi create cu ajutorul blocurilor galbene, portocalii, albastre și roșii. Cu aceste blocuri cibernetice ale viitorului, cei mici se inițiată în IT prin activități distractive și instructive.

Roboți controlabili prin mișcarea mâinii

Aceste jucării pot fi controlate prin simpla mișcare a mâinii sau cu ajutorul telecomenzii. Copiii au la dispoziție nu mai puțin de 50 de manevre pentru micul roboțel, care este prietenos și talentat, pentru că știe să cânte și să danseze. De asemenea robotul controlabil prin mișcarea mâinii poate să emită diferite sunete și are o voce distractivă. Se încarcă prin un cablu USB și are autonomie de 2 ore.

Roboți Transformers

Celebrele personaje de film, benzi desenate și animații digitale, roboții Transformers sunt preferați de copii, pentru că au diverse forme, de la mașinute la supereroi. Optimus Prime, Bumblebee, Megatron, Soundwave sunt doar câteva modele de roboți Transformers pe care cei mici le asamblează și le programează pentru aventuri fantastice, originale și creative.

Kituri de construcție roboți

Printre cele mai apreciate cadouri pentru copii pasionați de robotică sunt kiturile de construcție roboți. Aceste jucării STEM reprezintă adevărate lecții de tehnologie, pe care cei mici le învață prin joacă. Există o gamă largă de seturi cu piese de asamblare pentru roboți solari, cyborgi hidraulici, motoare pe apă sărată, modele kit construcție robot pentru copii 5 în 1, mașini cu motoare pe aer, brațe robotice cu telecomandă, coding robot cu tastatură ș.a.

Kituri de programare

Când vine vorba despre cadouri de Sărbători pentru copii, o idee excelentă este alegerea unor kituri de programare, care-i familiarizează pe prichindei cu lumea informaticii și le prezintă primele noțiuni de coding, limbaje de programare. Îi ajută să-ți dezvolte gândirea logică și să facă raționamente jucându-se cu personajele din Frozen sau Avengers. Kiturile de programare Code A-Maze sunt cele mai bune jocuri de programare pentru copii, încă din anii de grădiniță.

Inspiră-te din aceste idei de cadouri pentru copii pasionați de roboți și alege cele mai frumoase jucării robotice pentru micii inventatori!

CategoriiFără categorie