5 tipuri de petreceri la care îți poți invita colegii

Ai în echipa ta colegi alături de care te distrezi chiar și în momentele în care aveți proiecte importante? Înseamnă că poți petrece momente frumoase alături de ei și în afara biroului. Uită de taskuri, deadline-uri și contracte și organizează o petrecere pentru tine și echipa ta. Dacă ai nevoie de inspirație, iată câteva idei de petreceri reușite, perfecte pentru tine și colegii tăi de birou.

Finala unui campionat

Dacă în echipa ta se numără persoane pasionate de fotbal sau de tenis, poți organiza un party la tine acasă cu ocazia unei finale de campionat, spre exemplu. Iar dacă echipa voastră preferată va câștiga, atunci aveți și motive să sărbătoriți. Poți pregăti un minibar cu bere, sucuri și gustări, sau chiar și un grătar, dacă ai o grădină mai mare. Cu siguranță, vă veți distra pe cinste împreună și vă veți bucura de clipe frumoase.

O petrecere tematică

De multe ori, o petrecere tematică poate fi o idee perfectă pentru a te distra alături de colegii de birou. Dacă aceștia sunt pasionați de filmele cu supereroi, poți organiza un party cu interesantele costumații din producțiile Marvel sau D.C. De asemenea, în funcție de buget, poți pregăti o petrecere mult mai mare, cu un scenariu grandios, cum ar fi o petrecere în stilul James Bond. Îți poți ruga colegii să vină îmbrăcați la costum, precum celebrul personaj britanic, în timp ce doamnele și domnișoarele vor purta rochii de seară și accesorii de lux. Iar băutura serii va fi evident Vodca-Martini, preferata lui James Bond. Un astfel de party ar putea fi ideal pentru noaptea dintre ani.

O petrecere de Crăciun

În perioada Sărbătorilor de iarnă, poți organiza un party de Crăciun, la care îți poți invita și colegii de birou. Pentru un plus de distracție, poți organiza, în prealabil, și celebrul Secret Santa, iar, astfel, la petrecere colegii își vor putea oferi unul altuia cadouri. Din meniul unei asemenea petreceri nu ar trebui să lipsească vinul fiert, turta dulce, cozonacul și nici gustările din carne de porc. Totodată, îi poți ruga pe colegii tăi să vină cu diferite preparate, astfel încât să umpleți împreună masa cu o mulțime de bunătăți. Iar la final, puteți încheia petrecerea cu minunatele colinde, pe care le puteți cânta împreună.

O sesiune de karaoke

La karaoke nu trebuie să ai neapărat talent, ci doar curajul să te urci pe scenă. Dacă printre colegii tăi de birou se numără și persoane care adoră să se distreze și care vor să fie în centrul atenției, atunci un party karaoke ar fi o idee perfectă. Pregătește un playlist cât mai variat, caută un retroproiector sau un televizor smart cu un ecran mai mare, un microfon și două boxe și gata – ai întregul set-up pentru un noapte de karaoke. Evident, cocktailurile nu ar trebui să lipsească din meniu. Și nici antreurile.

O petrecere de logodnă

Dacă ai o relație apropiată cu unii dintre colegii tăi de birou și urmează să îți ceri în căsătorie iubita, îi poți invita să-ți fie martori la acest moment emoționant. Poți organiza o petrecere de logodnă la un restaurant sau chiar la tine în grădină, dacă ai un spațiu generos. Pregătește un bufet suedez cu gustări și dulciuri, dar și un bar cu băuturi selecte și asigură-te că muzica și întreaga atmosferă vor fi pe placul tuturor. Nu uita ca după această petrecere de logodnă, să le trimiți colegilor tăi și invitațiile de nuntă. Dacă vrei ca acestea să fie originale, poți căuta diferite teme la invitațiile de nuntă pe site-urile cu accesorii pentru evenimente.

Așadar, acestea sunt câteva idei de petreceri reușite la care îi poți invita și pe colegii tăi de birou. Însă, înainte de a lansa o invitație, trebuie să te asiguri că spațiul unde vei organiza petrecerea este îndeajuns pentru mai multe persoane. De asemenea, trebuie să pregătești un meniu cât mai variat, pentru că este posibil ca printre invitați să fie și persoane vegetariene sau vegane.