8 pași simpli și siguri pentru a închiria o mașină în București Otopeni

Ultimul lucru pe care și-l dorește orice călător este să rămână blocat la aeroport. Majoritatea oamenilor vor doar să-și ridice bagajele și să porneasca la drum.

Ei bine, dacă nu aveți o mașină care vă așteaptă și nu doriți să folosiți autobuzul sau taxiul, puteți închiria întotdeauna o plimbare frumoasă de la o companie de închirieri auto din aeroportul din București, cum ar fi SwisoRent.ro.

Există multe companii care așteaptă să își ofere serviciile călătorilor care au nevoie de o mașină pentru o perioadă scurtă de timp. Nu numai că acest serviciu oferă comoditate, dar vă permite, de asemenea, să călătoriți cu stil ca și cum ați fi în propria mașină.

1. Locația serviciului de închiriere auto

Unele servicii de închirieri auto au ghișeul situat chiar în terminalul aeroportului. Unele altele sunt la câteva minute de mers cu mașina de aeroport. Dacă nu sunteți pregătit pentru mai târziu, asigurați-vă că rezervați o rezervare la o companie de închirieri auto care se află în aeroport sau în vecinatatea acestuia. Verificați site-ul web pentru adresa lor, dacă faceți rezervare online. În cazul în care compania de închiriere se află în afara aeroportului, autobuzele de transfer ar trebui să fie disponibile pentru a vă duce la locația mașinii de închiriat. Oricare ar fi cazul, asigurați-vă că întrebați cât de departe este locația închirierii mașinii de aeroport. Unii oameni s-au plâns că au fost nevoiți să parcurgă distanțe mari pentru a ajunge la locația de închiriere. Chiar nu merită stresul, mai ales dacă există opțiuni mai apropiate.

2. Inspectați cu atentie starea mașinii

Dacă închiriați o mașină de la o companie de închirieri auto din aeroportul din București, asigurați-vă că verificați starea mașinii. Există daune evidente? Dacă observați vreunul, este recomandat să îl aduceți imediat în atenția personalului. Dacă daunele sunt semnificative, cereți o altă mașină. Dacă credeți că este ceva ce puteți gestiona, atunci faceți o fotografie a pagubelor sau faceți un videoclip. În acest fel, nu veți ajunge să plătiți pentru daunele obținute înainte de a închiria mașina.

3. Tipul de vehicule pe care le au de inchiriat

Deși unii oameni iubesc luxul și confortul și nu vor accepta nimic care nu se încadrează în definiția lor a acestor cuvinte. Dacă vă aflați în această categorie, atunci aflați tipul de vehicule pe care le are serviciul de închiriere înainte de a face rezervarea. Serviciul ar trebui să poată oferi o varietate de mașini de lux care să se potrivească gustului dumneavoastră. Dacă nu pot, atunci poate ar trebui să te uiți în altă parte.

4. Oferă ceva in plus?

Deși acest lucru nu se aplică tuturor, unii călători pot solicita serviciul de închiriere de mașini pentru a răspunde unor cereri personale. Dacă călătoriți cu copiii dvs., veți avea nevoie de compania de închiriere care să le ofere scaune pentru copii. Dar dacă vrei, poți călători oricând cu al tău. Alți călători pot solicita, de asemenea, un șofer suplimentar. Indiferent de nevoile dvs., asigurați-vă că serviciul de închirieri auto din aeroportul din București pe care îl alegeți vă poate oferi înainte de a efectua plata.

Vrei carburant gratis atunci când închiriezi o mașină?

SwisoRent Bucuresti Otopeni, vă oferă carburant gratis la închirierile auto. Închiriază o mașină pentru o perioadă de:  10 – 14 zile și primești 10 litri de combustibil ; 15 – 19 zile și primești 15 litri de combustibil ; 20 – 24 zile și primești 20 litri de combustibil ; 25 – 30 zile și primești 25 litri de combustibil.  Pentru mai mult de 30 de zile primești 30 litri de combustibil Sună acum la : +40 762 203 320.

5. Costul închirierii masinii

Acesta este probabil unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere. Care este bugetul tău? Cât timp ai avea nevoie de mașină? Dacă veți avea nevoie de mașină doar câteva ore sau o zi, este posibil ca taxele să nu vă preocupe prea mult.

Dar dacă este pentru câteva zile, atunci asigurați-vă că vi se oferă un tarif rezonabil. Puteți chiar să întrebați despre reduceri și, dacă aveți noroc, s-ar putea să ajungeți la economisirea unor costuri. Calculeaza pretul de inchiriere al masinii la aeroportul Bucuresti Otopeni https://swisorent.ro/inchirieri-auto

6. Alegeți o companie cu o reputație impresionantă
Dacă alegeți să închiriați o mașină de la o companie de închirieri auto aeroport din București cu o reputație proastă, nu vă așteptați la un serviciu bun. Probabil că nu veți obține valoare pentru banii dvs. și s-ar putea chiar să cheltuiți mai mult decât ați bugetat. Cel mai bun mod de a ști dacă un serviciu de închiriere de mașini are o bună reputație este să mergeți online. Citiți recenziile altor clienți și vedeți ce au de spus despre serviciile lor.

7. Serviciu impresionant pentru clienți
Un serviciu excelent pentru clienți este un alt lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare atunci când alegeți un serviciu de închiriere în București. Dacă faceți rezervare în avans, luați notă de cât de repede răspund la mesajul sau apelul dvs. Te-au ținut să aștepți? Personalul a fost politicos și clar cu privire la serviciile lor? Au fost capabili să vă răspundă la întrebări? Dacă nu sunteți impresionat de primul contact cu ei, nu mai continuati cu ei.

8. Dimensiunea petrecerii tale
Când călătoriți singur, puteți alege să închiriați o mașină mică care vă va duce prin oraș. Dar dacă călătoriți cu prietenii și familia, este posibil să aveți nevoie de mai mult decât o mașină de dimensiuni standard pentru mișcare. Deci, serviciul de închirieri auto din aeroportul din București pe care doriți să îl rezervați are vehicule atât de mari? Trebuie să afli.

Concluzie

Vă veți face o favoare imensă dacă ați citit contractul de închiriere înainte de a-l semna. Păstrați documentele la dumneavoastră până când înapoiați mașina. Puteți face întotdeauna referire la document dacă aveți probleme cu serviciul pe care îl primiți.