DDD Nord – Partenerul ideal in servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie

DDD Nord este o firma specializata in prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Experienta companiei in domeniul DDD este una de peste 10 ani, timp in care a prestat servicii profesionale, atat persoanelor fizice sau juridice, cat si institutiilor publice. Firma DDD Nord este 100% autorizata de catre organele competente, iar acoperirea companiei este una la nivel national, cu sedii in peste 15 orase din Romania.

De ce o firma DDD autorizata ?

Alegerea unui partener in prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie trebuie sa aiba ca prim filtru autorizarea. Doar companiile autorizate din domeniul DDD pot presta servicii profesionale cu substante avizate, care nu pun viata oamenilor/animalelor in pericol si care ofera o eficienta maxima impotriva daunatorilor.

Procesul de dezinsectie executat ca la carte

Dezinsectia este procesul prin care se urmareste stoparea inmultirii si eliminarea insectelor si a parazitilor. Aceste servicii trebuie executate in mod regulat, aspect care este chiar legiferat in consecinta pentru anumite persoane juridice sau institutii publice.

O etapa esentiala intr-o lucrare de dezinsectie este chiar prima, cea de evaluare si inspectie, tocmai de aceea orice firma DDD autorizata ofera in mod gratuit analiza spatiului vizat. Acesta etapa este extrem de relevanta pentru ca sunt culese informatii importante despre tipurile de daunatori prezenti, gradul de infestare, dar si anumite informatii despre spatiul care urmeaza sa fie tratat. Aceste aspecte sunt cele care determina tipul / tipurile de substante utilizate, gradul de concentratie, dar si metoda efectiva de aplicare.

La finalizarea serviciului, fie el de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie, firma care a executat lucrare este obligata sa ofere un proces verbal de executare, in care sa fie specificate substantele utilizate, dar si modul de aplicare. Aceste informatii trebuie sa se regaseasca si ca informare afisata in spatiul tratat.

Dezinfectia in contextul actual COVID-19

Lucrarile de dezinfectie executate in contextual actual al pandemiei cu Covid-19 trebuie sa fie executate cu o grija in plus, deoarece personalul de interventie poate contacta si raspandi virusul foarte usor. In acest sens, firma DDD Nord, a suplimentat masurile de protectie ale personalului prin echipamente specifice, atat pentru a asigura sanatatea angajatilor, cat si pentru a proteja persoanele din jur.

Tratamentele propuse de DDD Nord pentru dezinfectie impotriva Covid-19 sunt unele 100% sigure si garantate, aspect asigurat de solutiile biocide avizate care sunt utilizate, dar si de aparatura de ultima generatie utilizata. Aceste servicii de dezinfectie Covid-19 / Coronavirus sunt destinate atat pentru locuinte, cat si pentru spitale, restaurante, scoli, gradinite sau alte institutii ori intreprinderi.

Mai multe informatii despre serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie puteti gasi pe website-ul oficial dddnord.ro, acolo unde puteti vizualiza toate autorizatiile obtinute.