Casetele luminoase textile si campaniile de informare

Cand este derulata o companie de informare a populatiei este vital ca informatia sa ajunga la cat mai multe persoane. Un mod util este reprezentat de spoturile TV insa costurile acestora sunt foarte mari, iar atunci cand campania este voluntara fondurile din sponsorizari nu sunt suficiente. In acest context, promovarea in locuri cu trafic intens reprezinta o solutie inteleapta, cu costuri minime si impact ridicat.

Casetele luminoase sunt un sistem de afisare modern ce ofera o suprafata generoasa pentru afisarea informatiilor in timp ce atrag atentia unui numar mare de trecatori.

Care sunt avantajele unei casete luminoase?

Daca intentionezi sa achizitionezi casete luminoase textile cu iluminare LED trebuie sa stii ca acestea ofera numeroase avantaje.

Design modern cu profil slim si cadru de aluminiu, iar sustinerea pe talpi reglabile ofera sistemului de afisare o buna stabilitate. De asemenea, in acest mod se asigura si o uniformitate completa a luminii, fara a fi suprimata intensitatea LED-urilor. In plus, avand un unghi de reflexie potrivit se evita formarea de pete, umbre sau alte imperfectiuni.

casete luminoase LED material textil

Fixarea perfecta a printului asigura intinderea materialului textil, fara ca acesta sa prezinte imbinari vizibile sau cute. Acest lucru se datoreaza faptului ca bannerul este prevazut cu keder siliconic pentru tensionarea perfecta.

In plus, casetele luminoase atrag foarte usor atentia. Fata dubla a casetei permite montarea a doua printuri comunicand informatia trecatorilor ce vin din directii diferite. Imaginati-va numai ce ar insemna plasarea lor in zona expozitionala a unui centru comercial si numarul de trecatori care ar putea afla despre informatiile afisate cu ajutorul acestui sistem de expunere.

Culorile vii si intense ale printului ofera un puternic impact vizual. Print-ul se realizeaza pe fata materialului textil imprimat prin sublimare pe panza backlit premium, iar schimbarea ulterioara a printurilor este extrem de facila iar caseta poate fi reutilizat ori de cate ori este nevoie.

Iluminarea LED contibuie la atragerea atentiei trecatorilor si punerea in valoare a mesajului in timp ce carcasa asigura o racire optima a LED-urilor, evitand supraincalzirea asigurand o durata mai mare de viata.

Unde pot fi instalate casetele luminoase cu LED?

Deoarece casetele luminoase cu print pe material textil produse de eXpoPrint Media au profil slim, acestea sunt considerate noile modele moderne de sisteme de promovare, ele ofera companiilor si institutiilor publice sau non-guvernamentale posibilitatea de a desfasura campanii de informare cu un aspect premium, superior.

Prin urmare, atunci cand vorbim despre campanii de informare, ele pot fi instalate in numeroase locatii:

  • In spitale, farmacii si centre de sanatate daca este vorba de o campanie de informare cu privire la sanatate;

  • In gradinite, scoli, after school-uri, licee si sau universitati daca este o campanie de informare ce ii priveste pe elevi sau studenti;

  • In institutii publice, centre comerciale, mall-uri, cinematografe si alte locatii publice interioare atunci cand se deruleaza o campanie generala de informare a populatiei;

  • In cadrul targurilor, expozitiilor si evenimentelor de afaceri in situatia campaniilor de informare pentru persoane juridice.

Prin urmare, se poate spune ca o caseta luminoasa este un sistem de afisare modern si util cand o comapnie doreste sa desfasoare o campanie publicitara eficienta, fiind o modalitate de a atrage atentia publicului tinta si a comunica mesajul intr-un mod profesionist.