Ionizator apa – sistem de ionizare și alcalinizare apă direct la tine acasă

Ionizatorul de apă este un dispozitiv excelent și de încredere, pentru tratarea și ionizarea apei. Ionizatorul are cel mai performant sistem de purificare a apei și folosește filtre originale de înaltă calitate. Un astfel de dispozitiv combină două caracteristici esențiale, și anume, tehnologia avansată și designul unic. Dispozitivul face posibilă schimbarea polarității electrozilor, prevenind din timp, o acoperire a suprafeței camerei de ionizare. Dispozitivul este creat cu un ecran cu cristale lichide, cu o gamă de șapte culori, care facilitează determinarea nivelului de pH, deoarece fiecare valoare pH corespunde unei culori specifice. Mai mult, ecranul LCD afișează toate informațiile necesare ale unității de operare, ceea ce face posibilă controlarea rapidă și ușoară a dispozitivului.

Ionizator apa – Caracteristici

Particularitatea ionizatorului de apă Alkamedi, este că funcționează numai atunci când se utilizează filtrul original, ceea ce înseamnă că fără el nu se poate finaliza procesul de ionizare. Acest lucru a fost facut pentru a se asigura încrederea în ansamblul original al acestei unități. Astfel, ionizatorul de apă este un dispozitiv fiabil de înaltă calitate, protejat de producator, ceea ce înseamnă, că utilizezi doar apă ionizată reală.

De ce să alegi un ionizator de apa

Filtrele din fibre, carbon, antibacteriene și ceramice sunt fabricate din cele mai bune materiale, sunt supuse testării presiunii și controlului strict al calității. Filtrul folosește o fibră Hallow, care are proprietatea filtrării selective: să rețină particule de viruși și bacterii ( până la 0,01 microni ), dar să permită trecerea oligoelementelor. Un astfel de material este utilizat și în medicină pentru hemodializă (metoda de purificare a sângelui extrarenal în insuficiență renală acută și cronică).

 Sistemul de filtrare al ionizantorului elimină prezența unei mari varietăți de microorganisme în apă, inclusiv norovirusuri, cloroform, Escherichia coli, Salmonella și alți microbi care pot provoca intoxicații. Elementele structurale ale filtrului includ calciu coral – un mineral care îmbogățește apa purificată cu oligoelemente utile, adică o mineralizează. Capacitatea elementelor de filtrare este de cel puțin 3600 de litri de apă. Mai mult, debitul este ușor de controlat, datorită prezenței unui contor pe afisajul dispozitivului. În camera de ionizare se folosesc plăci din titan medical și acoperite cu platină, iar acoperirea este de 10 ori supusă tratamentului termic. Astfel de metale nu au fost alese întâmplător. Ci pentru că nu se încălzesc, nu cedează sub influența mediului extern și, prin urmare, pot servi mai mult de 15 ani.

Placile utilizate în ionizator sunt de dimensiuni considerabile. Datorită plăcilor mărite, proprietățile alcaline și acide ale apei rezultate în urma ionizării, sunt îmbunătățite. Acest lucru face posibilă obținerea de apă cu cele mai bune proprietăți, fără substanțe chimice. Fiecare operație a ionizatorului  pentru producerea apei ionizate este controlată de un procesor integrat cu semiconductor, care găsește automat modul de operare optim pe baza datelor privind debitul și calitatea apei.