Administrarea proprietatii imobiliare prin Imobilis.ro

Imobilis.ro este compania care asigura servicii de administrare apartamente Airbnb si Booking, reprezentare proprietari si administrare imobile. Clientii companiei sunt persoane fizice si juridice care locuiesc in strainatate in alte orase decat Bucuresti, Brasov sau Constanta – sau chiar in aceste orase in care firma are reprezentante, insa nu au timp sa se ocupe personal de administrarea proprietatilor pe care le detin. De asemenea, in portofoliul companiei sunt si investitori care, detin mai multe imobile si prefera sa externalizeze administrarea, nu sa se ocupe personal sau sa angajeze personal intern care sa se ocupe de acest aspect.

 

Activitatea Imobilis.ro se concentreaza in capitala si judetul Ilfov. Suportul logistic si resursele pe care specialistii companiei le detin si stapanesc impecabil, le sunt oferite proprietarilor de case, vile, apartamente si terenuri, persoane care aleg ca o terta persoana sa se ocupe de administrare, intretinere si modernizare, pentru a evita stresul si problemele care pot sa apara. Scopul Imobilis este acela de a contribui concret si optim la cresterea valorii proprietatilor de care se ocupa.

 

Ce presupune serviciul de administrare imobile la Imobilis.ro?

Acest serviciu are o definitie general valabila, anume: “activitatea de administrare a averii imobiliare a proprietarilor astfel incat aceasta sa sporeasca, in timp ce interesele legitime ale proprietarilor cat si cele ale locatarilor (chiriasilor) sunt profesional gestionate”.

Specialistii de la Imobilis.ro se remarca in randul companiilor de profil prin calitatea serviciilor pe care le ofera, indiferent ca este vorba despre vile, apartamente, spatii pentru birouri sau alte proprietati imobiliare.