Afla cum sa alegi inteligent un studio de videochat

Ce e rau in a indrazni? Sa indraznesti sa-ti doresti mai mult de la viata, cum ar fi venituri de ordinul miilor de dolari pe luna, nu poate fi decat laudabil. In conditiile in care cu banii castigati la un studio de videochat de top iti poti ajuta familia, iti poti cumpara o casa noua sau o masina de lux in timp record. In plus, cu 10.000 de dolari lunar, spre exemplu, te poti rasfata cu tratamente cosmetice profesionale si operatii estetice, haine fine si iesiri in oras la cele mai fancy restaurante, vacante exotice s.a.m.d.

Toate aceste visuri pot deveni realitate daca vei alege o cariera de succes in industria videochatului. Iar cum orice cariera nu se construieste acasa, cel mai indicat este sa apelezi la ajutorul unui studio videochat profesionist care sa te ajute sa ajungi pe culmile succesului, cu atitudinea potrivita si cu multa ambitie. Insa, trebuie sa alegi cu mare atentie si bagare de seama studioul de videochat la care vrei sa lucrezi, intrucat exista numeroase studiouri-fantoma care nu indeplinesc toate cerintele si necesitatile unui model, precum nici legislatia in vigoare.

Iata, asadar, motivele pentru care sa indraznesti sa lucrezi la un studio de videochat si, implicit, criteriile in functie de care sa faci alegerea corecta:

Contract ferm de artist-interpret
Seriozitate si profesionalism, perspective de evolutie si recunoasterea meritelor. Aceste lucruri iti vor fi oferite numai de un studio de videochat 100% legal, care pune la dispozitia modelelor sale un contract de artist-interpret in dublu exemplar, pe care il vei semna chiar din prima ta zi de activitate. Ca atare, vei putea beneficia de venituri lunare sigure si legale, de asigurare de sanatate, drept la pensie si alte avantaje sociale. Nu te lasa pacalita de faptul ca inregistrarea contractului ar fi o procedura care dureaza mult, deoarece aceasta „scuza” nu reprezinta decat unul din tertipurile angajatorilor ce vor sa profite de tine!

Act aditional pentru venituri sigure si legale
Pentru transparenta castigurilor tale, la Studio-20, cel mai mare studio de videochat din lume, la fiecare doua saptamani vei semna un act aditional pentru incasarea veniturilor (in doua transe lunare). Aceasta procedura este necesara pentru inregistrarea sumei finale, precum si evidenta taxelor si impozitelor aferente. Ulterior, banii iti vor fi virati in contul ales de tine, de catre societatea comerciala cu care ai semnat contractul. Evita orice alte forme de plata (carduri Payoneer, Paxum, firme offshore)!

Criteriu de angajare: minim 18 ani
Nu te aventura sa lucrezi intr-un studio de videochat alaturi de tinere minore, oricat de grabita ai fi sa te apuci de aceasta ocupatie. Deoarece industria videochatului este dedicata exclusiv adultilor, orice studio de videochat care se respecta si implicit isi respecta modelele nu angajeaza sub nicio forma persoane sub 18 ani!

Comision standard de 50%
Un studio de videochat care sa merite colaborarea ta trebuie sa iti ofere minim 50% din incasarile tale lunare. La Studio-20, datorita numeroaselor bonusuri, poti ajunge chiar si pana la un comision cumulativ de 65%.

Confidentialitate si profesionalism
Fie ca vrei sa iti pastrezi confidentialitatea datelor personale, fie ca vrei sa devii un adevarat star in domeniu, asumandu-ti public ceea ce faci, orice studio de videochat profesionist trebuie sa iti respecte decizia sau sa te ajute, in functie de caz. Sfatul nostru? Indrazneste sa pasesti in fata! Esti tanara, frumoasa, ambitioasa, iar lumea poate fi la picioarele tale.