Alege un imprumut rapid de la Provident si participi automat la marea promotie!

Te-ai gandit cum ar fi sa iti iei un an de pauza de la orice activitate? Sa poti uita, pentru 12 luni, de toata agitatia de la serviciu? Sau iti doresti mai degraba sa iti dublezi veniturile pentru un an? Acum totul este posibil, deoarece Provident a dat startul marii promotii! Ia orice imprumut rapid de la Provident si ai sansa de a castiga salariul mediu pe un an!

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in competitie?

Este foarte simplu! Aplica pentru un imprumut rapid de la Provident, iar daca solicitarea ta este acceptata, esti inscris automat in concursul pentru unul dintre marile premii ale campaniei:

Salariul mediu pe un an

sau

2.000 de Lei pe zi

Campania se desfasoara in perioada 9 octombrie – 29 octombrie 2019, astfel ca pentru orice imprumut rapid luat in aceasta perioada vei fi inscris automat in tragerea la sorti.

Cum aplic pentru un imprumut Provident?

Inainte de a aplica pentru un imprumut rapid Provident, asigura-te ca intrunesti conditiile minime de acordare. Iata care sunt acestea:

  • persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;

  • venit fix minim de 300 de lei/luna dovedibil prin adeverinta de salariu, talon de pensie, interogare ANAF etc;

  • adresa de domiciliu/resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;

  • un numar de telefon valabil.

Daca implinesti toate aceste conditii, poti fie aplica online pe site-ul Provident.ro, fie poti face aceasta solicitare telefonic, la unul din numerele 021 9877 (apel cu tarif normal) sau 021 275 75 75 (apel cu tarif normal), de luni pana vineri in intervalul 8:00 – 20:00 sau sambata ìntre orele 9:00 – 17:00. De asemenea, poti apela aceste numere si daca ai nelamuriri sau vrei detalii referitoare la imprumutul rapid sau la promotiile active!

Cat inseamna un salariu mediu pe an?

Conform contravalorii salariului mediu net de pe luna iulie 2019, premiul cel mare consta in castigarea sumei de 37.428 de Lei, reprezentand 12 x 3.119 Lei (valoarea salariului mediu nominal net).

Mai exista si alte premii?

Desigur! Poti castiga unul dintre cele 21 de premii in valoare de 2000 de Lei in fiecare zi in care campania este activa (9-29 octombrie).

Tragerea la sorti va avea loc in data de 21 noiembrie 2019, urmand ca persoanele castigatoare sa fie contactate telefonic sau anuntate prin intermediul unei scrisori. De asemenea, numele castigatorilor vor fi afisate pe site-ul Provident.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si inscrie-te in concurs! Ia-ti un imprumut rapid Provident si te poti numara si tu printre fericitii castigatori! Pentru mai multe detalii sau daca vrei sa consulti pagina concursului, acceseaza acest link: https://www.provident.ro/promotii-credite-online/marea-promotie-provident

Mult succes tuturor!