Anca Mazilu – brand românesc de fashion

Moda e un subiect mereu în trend, mereu în evoluție, în descoperire și ciclic vorbind, în redescoperire. Am știut mereu că asta este pasiunea mea, că am înclinație către croitorie, design vestimentar și imaginație pentru a transforma și pentru a purta cât mai creativ hainele.  De la un punct încolo am dus pasiunea asta la următorul nivel și am construit un brand de haine dama numit Clothes with Love by Anca Mazilu. O îndrăzneală prea mare ar spune unii, să mai creezi un business de haine în 2022, când sunt un milion de branduri ultra cunoscute pe piață, cu putere de producție uriașă și resurse mai mult decat permisive. Dar cum uneori e nevoie de puțină inconștiență care să acompanieze talentul și munca asiduă, am mers înainte cu planul și am pus pe picioare acest brand.

Cu ce vine nou Clothes with Love pentru tine?

  • Personalizarea. Hainele pe care le creez țin foarte mult cont de fiecare clientă în parte, pentru că eu am convingerea că fiecare femeie își poate pune în valoare frumusețea în felul propriu. Deși urmez un tabel standard de mărimi, oricine își dorește un produs Anca Mazilu poate menționa în procesul de comandă o preferință anume în materie de dimensiuni, de lungime a produsului sau alte lucruri care se abat de la standard. Discutăm despre dorințele tale și pe Facebook sau Instagram, înainte de a plasa o comandă, pentru a fi sigură ca putem acomoda exact ceea ce îți dorești.
  • Activarea feminității. Hainele pe care le creez își propun să scoată în evidență feminitatea și, frumusețea. În colecțiile mele am pus accent majoritar pe rochii dama, atât casual cât și elegante, dar și pe fuste, kimono-uri, corsete, topuri, bluzițe deosebite, compleuri, salopete și inclusiv pe lenjeria de noapte. Toate în același spirit, de a încuraja latura ta feminină prin tipul articolelor pe care le promovez.
  • Materiale naturale. Cred mult în calitatea materialelor și în senzația plăcută de pe piele atunci când purtăm vâscoză, in sau bumbac. Nu persistă mirosuri neplăcute, sunt mult mai rezistente, durabile și chiar mai prietenoase cu mediul. Este o bucurie pentru mine să folosesc materiale preponderant naturale și te încurajez să acorzi o atenție sporită acestui aspect de fiecare dată când îți îmbogățești garderoba.
  • Versatilitatea hainelor. Știi și tu ce important este să poți purta un articol de mai multe ori, în mai multe combinații, accesorizat cu mai multe tipuri de încălțăminte și de culori. Hainele pe care le creez sunt adesea multifuncționale, iar elemente precum fermoarele, cordonul, bretelele, volanele și moduri variate de prindere îți oferă flexibilitate. Astfel, poți alege mereu cum vrei să le porți și le poți reinventa de fiecare dată.

Prin brandul Anca Mazilu îti propun să tratăm hainele diferit. Hai să le consideram o investiție pe termen mediu sau chiar lung în imaginea noastră, în confortul nostru și în modul în care ne exprimăm emoțiile și energia. De multe ori toate aceste aspecte fac diferența!