Aromecafea.ro – noul tău magazin online specializat în cafea, ceai și automate de cafea

Iubitorii de cafea au la dispoziție un nou magazin online în a cărui ofertă găsesc cafea de calitate, ceaiuri aromate, automate de cafea și produse vending. Aromecafea.ro și-a propus să devină unul dintre cele mai importante site-uri specializate de cafea și aparate automate de cafea din România.

Magazinul online aromecafea.ro pune la dispoziția clienților o gamă vastă de opțiuni – cafea boabe, cafea măcinată, cafea solubilă, capsule și monodoze cafea, dar și seturi de cești și alte accesorii din care poate fi savurată băutura preferată. În oferta magazinului mai sunt disponibile și alte produse pentru momentele de răsfăț: ceaiuri într-o mulțime de arome și ciocolată caldă densă și cremoasă.

Pe lângă aceste delicatese, magazinul online mai oferă automate vending, espressoare capsule, espressoare clasice, espressoare pentru Horeca, espressoare semiautomate și râșnițe. De asemenea din oferta site-ului mai fac parte produse pentru aparate de tip vending (pahare, capace, palete, lapte, topping, cafea instant și mixuri), dar și paste, siropuri, deserturi și vinuri. Toate produsele de care are nevoie un iubitor de cafea pot fi acum găsite într-un singur loc!

De acum te poți bucura în confortul căminului tău de o cafea aromată, făcută ca la carte, exact ca cea preparată în cafeneaua preferată. Fie că o preferi făcută la ibric ori la espressor, echipa magazinului îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie. La noi găsești cafeaua în toate formele (de la cafea boabe sau măcinată, până la cafea solubilă sau decofeinizată) și aromele ei (arabică, robustă, liberică). In magazinul nostru gasesti cafeaua prajita in mod artizanal Tosteria Italiana, productie proprie dar si marci de cafea importate direct din Italia: Carraro si Covim, impreuna cu brandurile renumite: Lavazza, Illy sau Tchibo,

Totodată, propunem opțiuni avantajoase referitoare la achiziția de aparate de cafea – de la cele pentru locuințe până la cele profesionale pentru afaceri de succes. Descoperă gama completă de aparate de cafea și alege produsul care îți va fi alături în fiecare dimineață. Profită de confortul oferit de livrarea la domiciliu. Comenzile mari beneficiază de transport gratuit.

Despre Aromecafea.ro

În spatele magazinului online Aromecafea.ro se află o echipă de iubitori de cafea care se străduiește să aducă cele mai bune produse din lumea cafelei cât mai aproape de clienți. Fiindcă înțelegem că gusturile pot fi variate, am încercat să satisfacem fiecare preferință și nevoie. Furnizăm cele mai bune produse din domeniul cafelei și cele mai performante aparate.

Dacă vrei să ne faci o vizită, avem magazine deschise în București, Constanța și Slobozia.