Asistență Rutieră Jak Assitance Iași – o echipă de profesioniști în tractări auto în județul Iași

Atunci când plecați la drum asigurați-vă că mașina dumneavoastră este în perfectă stare de funcționare pentru a nu a fi puși în siuația de a apela la o firmă de tractări auto.

Sunt multe obstacolele pe care le puteți întâlni de-a lungul unei călătorii cu mașina. Drumurile pline cu gropi, pericole nesemnalizate, denivelările din șosele, sau defecțiuni mecanice ce pot afecta starea mașini, care în final impun apelarea la o firmă de tractari.

Dacă totuși sunteți în situația în care aveți nevoie de o companie de tractări in Iași, nu vă faceți griji, puteți apela cu încrede la  firma de tractări auto Iași Jak Assistance.

În cazul în care autoturismul tău are o problemă tehnică și nu mai pornește, Jak Assistance îți vine în ajutor pe șoselele din zona localităților Iași, Lețcani, Podu Iloaei, Târgu Frumos, Pașcani, Hanul Ancuței, Cotnari, Hârlău, Rebricea, Păun, Dobrovăț, Răducăneni, Albiță, Popricani și Sculeni.

Această companie de tractări auto are o vastă experiență în asistența rutieră și vă va ajuta în rezolvarea problemelor mașinii dumneavostră. Echipa lor este formată din oameni serioși și profesioniști, care sunt mereu pregătiți în caz de urgență.

Rapiditatea cu care lucrează este fantastică fiind preocupați de problemele mașinii dar și de client și nevoile acestuia.

Mereu atenți la problemele cu care vă confruntați, ei va încărca și vă descărca mașina cu mare grijă și în condiții de maxima siguranță.

Pentru Jak Assistance cea mai importantă este siguranța șoferului și a mașinii acestuia, astfel echipa se dedică 100% pentru că problemele dumneavoastră să fie rezolvate într-un timp cât mai scurt dar în maxima siguranță.

Jak Assistance vine în ajutorul oricărei persoane fizice sau companii, fie ca deține un autoturism, utilaje agricole sau autovehicule comerciale.

Autoutilitarele pentru tractări auto sunt complet utilate și pregătite pentru orce situație, indiferent de problemele cu care vă confruntați.

Jak Assistance nu doar tractează, ei sunt pregătiți să te ajute direct în locul în care ești oprit. În caz că ai rămas fără combustibil, sau în pană, aceștia vin și îți rezolvă problema la fața locului, astfel problema ta se va rezolva într-un timp foarte scurt și îți vei putea relua drumul.

Deoarece echipa de tractări auto se preocupă de rezolvarea defecțiunii mașinii dumneavoastră într-un timp cât mă scurt, au amplasate în puncte cheie ale orașului Iași platforme de tractare pentru a ajunge cât mai repede la dumneavoastră.

Tarifele Jak Assistance sunt cele comunicate telefonic, în așa fel încât clientul este înștiințat din prima de sumă pe care trebuie să o plătescă, fără comisioane, taxe suplimentare sau costuri surpriză.