AVANSALES, prima soluție în cloud pentru gestionarea forței de vânzări, destinată IMM-urilor

Set Mobile, companie românească specializată în realizarea de aplicații avansate pentru telefoane mobile, anunță lansarea oficială a primului software de tip SFA („sales force automation”) de pe piața locală ce va fi comercializat în regim de SaaS („software as a service”): platforma Avansales.

Astfel, Avansales va permite utilizatorilor gestionarea cu ușurință a stocurilor de produse, a comenzilor, a facturilor și a activității generale a agenților de vânzări doar cu ajutorul unui telefon mobil sau a unei tablete. Companiile din sfera distribuției și a comerțului care se bazează pe utilizarea intensivă a unei forțe de vânzări vor găsi în Avansales soluția ideală pentru a-și contabiliza mai bine profiturile prin organizarea rațională a fluxurilor de venituri și cheltuieli.

Cu ajutorul Avansales un agent de vânzări poate prelua comenzi direct de pe teren. Acestea sunt trimise în timp real companiei sale, care poate procesa și livra comanda chiar în momentul în care agentul încheie discuția cu clientul, sau poate fi livrată și facturată pe loc în cazul în care agentul se ocupă și de distribuție. Avansales se poate integra și cu platforme de tip ERP în așa fel încât gestiunea stocurilor să fie făcută cu ușurință în timp real.

Avansales poate administra și facturile aferente fiecărei comenzi. Aplicația poate alerta agentul de vânzări asupra termenelor scadente. Tipărirea facturilor și a chitanțelor se poate integra cu imprimante mobile pentru a elimina nevoia de chitanțier pretipărit și a evita fraudele. Rutele de transport pot fi planificate rațional. Se pot seta intervale de vizitare pentru diverse tipuri de clienți și se pot face verificări automate, în timp real, privitoare la numărul de kilometri parcurși sau valoarea încasărilor din teren.

Avansales poate fi achiziționat în mai multe variante, în funcție de complexitatea utilizării. Prețul unui abonament este unul foarte accesibil IMM-urilor românești, începând de la numai 10 EUR / lună pentru fiecare agent (achiziția pe bază de abonament fiind pentru minim un agent) dar, cu ocazia lansării, compania oferă în mod excepțional acces gratuit timp de 100 de zile la varianta cea mai avansată. Oferta de lansare se va încheia la 31 ianuarie 2019: astfel, orice companie care își va activa un cont înainte de această dată va putea utiliza gratuit, din acel moment, pentru 100 de zile, varianta cea mai complexă a aplicației.

Cu ocazia Centenarului Național, Set Mobile invită toate IMM-urile românești care au un business de distribuție ce se sprijină pe activitatea unei forțe de vânzări oricât de mici, și care nu dispun încă de o soluție de tip SFA pentru eficientizarea activității, să utilizeze gratis, la parametrii optimi, platforma Avansales.

Despre Set Mobile: Set Mobile este o companie de software cu capital integral românesc care s-a făcut remarcată pe piața de profil începând cu anul 2004, prin suita de aplicații SFA Festino destinată managementului forțelor de vânzări.

Pentru mai multe amănunte:

Tel. 0755 072421 / Persoană de contact Luigi Căldăraru
www.avansales.com
email: sfa (a) avansales.com