Cand gasim haine la reducere?

Este notoriu faptul că hainele se uzează și stilurile se schimbă. Aceasta înseamnă că mai devreme sau mai târziu toată lumea va avea nevoie de haine noi. Pentru cumpărătorii frugali, acest lucru înseamnă să cumpărați haine atunci când poți obține cele mai bune prețuri, ceea ce adesea implică planificare. Din fericire, există câteva sfateri simple oferite de specialiștii în reduceri de la IVIS, pe care le poți urma atunci când încerci să obți cele mai bune oferte pentru îmbrăcăminte și încălțăminte nouă.

Între vânzările sezoniere și ciclul de vânzare regulat, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să plătești prețul complet pentru orice articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte – cu excepția cazului în care, desigur, se vinde și nu ai nicio șansă să îl mai găsești la reducere. Înarmat cu informațiile de mai jos, poți economisi bani, să arăți la modă și să te îmbrăci așa cum dorești, la un preț ai mic.

  • Așteaptă 6-8 săptămâni înainte să cumperi din colecția nouă

Dacă ai nevoie de haine pentru acest sezon, încearcă să eviți să cumperi din noile colecții atunci când apar pentru prima dată în magazin. Magazinul tipic de retail menține un nou articol pe rafturi timp de șase până la opt săptămâni înainte de a fi redus. Unul dintre dezavantaje este că unele articole foarte populare s-ar putea vinde în perioada de șase săptămâni, însă în special magazinele mari au stocuri suficiente ca acest lucru să nu se întâmple.

  • Fă-ți vara sanie și iarna car

Un proverb din înțelepciunea populară românească ne îndeamnă să ne pregătim vara pentru iarnă și iarna pentru vară. Această strategie este ideală pentru cumpărarea hainelor la preț redus. Acest lucru funcționează bine pentru multe articole clasice, cum ar fi costume, pantaloni, blugi sau cardigane care nu sunt predispuse să iasă prea repede de la modă. Articolele îndrăznețe la modă pot fi puțin mai riscante, deoarece tind să devină învechite moral după un sezon sau două.

Reține că anotimpurile modei sunt diferite de anotimpurile din calendar. Când vine vorba de modă, noul sezon începe de obicei cu două luni înainte de schimbarea oficială a sezonului.

  • Verifică online

Majoritatea retailerilor de îmbrăcăminte și încălțăminte au și magazine online, iar unii dintre cei mai mari retaileri de modă sunt prezenți doar online. Puteți constata că unele magazine oferă reduceri la magazinele lor online care nu pot fi disponibile la magazinele fizice. Așa că verifică întotdeauna online produsul înainte de a cumpăra din magazin.

În online, IVIS oferă posibilitatea de a urmări prețurile la sute de mii de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de la cele mai populare magazine, pentru a ști când produsele tale favorite au cel mai mic preț.