Care sunt beneficiile unui serviciu de rent a car in București

Serviciul de rent a car in București a devenit din ce în ce mai popular. Pandemia a determinat oamenii să călătorească mai mult în interiorul țării. De asemenea, capitala nu este doar o atracție turistică, ci și un important punct al întâlnirilor de afaceri. Însă, adesea, deplasările pe distanțe lungi provoacă oboseală, agitație și mult stres. Dar și panica de a nu ajunge la timp la destinație.

De aceea, dacă vii cu avionul din zone îndepărtate, cel mai indicat ar fi să apelezi la o firmă de închirieri auto cum este Inchirieri-Masini.ro. Aceasta oferă servicii de rent a car din București inclusiv din aeroportul Otopeni.

4 beneficii ale serviciului rent a car București

1. Confort și prețuri minime

Echipa WLC Rent a Car se adaptează nevoilor tale. Îți pune la dispoziție o gamă variată de mașini ce cuprinde peste 20 de modele ce acoperă toate segmentele pieței auto. Prețul acestora variază în funcție de modelul pe care ți-l alegi si perioada de inchiriere.

Poate că îți dorești să conduci o mașină de oraș care consumă puțin, una automată sau chiar o mașină de lux. Indiferent de necesitățile tale, vei găsi costuri potrivite bugetului tău. În plus, pentru închirierea pe termen lung, ai discount de până la 70%. Iar dacă devii unul dintre clienții fideli ai firmei, vei avea parte de discount de 25% din prețul mașiniiinchiriate.

2. Siguranță și asistență tehnică

Atunci când apelezi la o firmă de închirieri auto, cum este WLC Rent a Car, toate taxele sunt incluse. Acestia îți oferă asigurare full Casco și RCA astfel încât să fii acoperit în caz de furt sau alte daune. În plus, beneficiezi de suport clienți, dar și de asistență rutieră non stop. 24/7 pe chat, e-mail sau telefon, echipa este pregătită să-ți ofere ajutor și să-ți răspundă la orice întrebare.

3. Număr nelimitat de kilometri

Cu serviciul rent a car București te poți deplasa liniștit oriunde vrei. Numărul de kilometri este nelimitat, astfel încât să nu fii nevoit să-ți stabilești numărul de deplasări și ieșiri în oraș. De asemenea, poți opta pentru o mașină cu GPS în cazul în care te afli pentru prima oară în București și nu cunoști străzile.

4. Opțiuni de înlocuire

Dacă autoturismul pe care ți-l alegi necesită reparații pe parcursul perioadei de închiriere, nu trebuie să îți faci griji. Echipa Inchirieri-masini.ro îți pune la dispoziție opțiuni gratuite de înlocuire. Gratuite sunt și livrarea și returul mașinii oriunde în București. Iar costurile pentru închiriere sunt transparente, fără alte taxe adiționale.

Procedura de închiriere este una simplă. Site-ul Inchirieri-Masini.ro este ușor de utilizat. Poți răsfoi virtual flota completa de mașini și prețuri, selectând-o pe cea care corespunde nevoilor tale. Avantajul pe care-l ai dacă faci selecția direct din meniul de mașini este acela că primești toate detaliile tehnice pentru fiecare mașină în parte. În plus, poți adăuga diferite filtre. De exemplu, dacă vrei să conduci o mașină automată sau o mașină economică.

Necesitatea serviciului de rent a car in București a determinat ca firma WLC Rent a Car să-și adapteze costurile și să-și diversifice gama de mașini cu cât mai multe modele, astfel încât să multumeasca toate categoriile de clienți, oferindu-le beneficii, dar și discounturi avantajoase. Sună la numărul de telefon +4 0762 135 800 sau trimite un e-mail pe adresa office@inchirieri-masini.ro, iar departamentul care ofera suport clienetilor este gata să te ajute să-ți alegi mașina potrivită și să-ți răspundă la orice neclarități.