Care sunt criteriile după care alegi să închiriezi o mașină?

La fel ca orice alegere faci, închirierea unei mașinii poate să te pună puțin pe gânduri și trebuie să îți acorzi timp să analizezi opțiunile înainte de a lua o decizie. Există o serie de factori pentru care alegi cu o anumită companie de rent a car București sau alta, iar pe cei mai importanți îi vom prezenta puțin mai jos.

Tipul de mașină de închiriat

Mărimea mașinii poate afecta prețul pe care îl plătești. Termeni precum „compact”, „de dimensiuni medii” și „de lux” variază de la o companie de inchirieri auto Bucuresti la alta. Poți găsi oferte dacă rezervi în avans sau în combinație cu un zbor sau un sejur la hotel. De asemenea, poți obține reduceri ca beneficiu pentru compania ta dacă aparții anumitor grupuri, cum ar fi cluburi auto.

Costuri și tarife

Este posibil ca tarifele anunțate pentru mașinile de închiriat să nu îți ofere o imagine fidelă a ceea ce vei plăti de fapt. Ia în considerare că pot fi incluse alte taxe. De exemplu, unele companii de rent a car in Bucuresti pot percepe o taxă în cazurile de apariție a unor defecțiuni ale mașinii închiriate, mașina de schimb și schimbul logistic al mașinii chiar dacă ar trebui să fie gratuite, lucrurile nu stau tot timpul așa cum se așteptăm.

Consumul de combustibil

Majoritatea companiilor îți cer să returnezi mașina cu rezervorul plin. Dacă nu o faci, ți se va percepe prețul companiei de închirieri auto București pentru benzină, care este de obicei mai scump decât ceea ce ai plăti la o stație locală. Unele companii de rent a car București îți permit să plătești doar combustibilul lipsă la preț de pompă. Verifică aceste aspecte înainte de a semna contractul de închiriere.

Asistență rutieră

Întreabă dacă acest serviciu este inclus în prețul de bază al mașinii sau dacă trebuie să plătești suplimentar. Dacă există o taxă, află ce acoperă. De exemplu, dacă ai o anvelopă dezumflată, bateria descărcată sau dacă încui cheile în mașină.

Închirieri de echipamente

Dacă dorești articole suplimentare, cum ar fi un scaun de mașină sau suporturi pentru schiuri sau biciclete, te va costa. Rezervă aceste articole în avans pentru a te asigura că vor fi disponibile.

Asigurare

Companiile de închirieri auto în București oferă de obicei șoferilor opțiuni suplimentare de asigurare pentru un preț convenabil. Află care sunt pachetele disponibile (cu franciză, fără franciză) și alege opțiunea care ți se pare potrivită pentru tine.

Condiții pentru șofer adițional

Un aspect important de care trebuie să ții cont este că dacă ai închiriat o mașină, doar tu o poți conduce, sau o altă persoană pe care deja ai anunțat-o la compania de închirieri auto și a fost adăugată în contractul de închiriere. De regulă, nu există taxe pentru un șofer adițional, dar dacă vrei să adaugi mai mult de o persoană suplimentară în contract este posibil să fie anumite condiții. Nu uita că în caz de accident sau furt, asigurarea acoperă doar clientul/șoferul autorizat de compania de închirieri.

CategoriiFără categorie