Ce bijuterii poartă miresele moderne

Ai spus marele da! și ai primit inelul de logodnă ideal? Ai ales deja rochia de mireasă pe care abia aștepți să o porți în această zi mare? Acum nu mai rămâne decât să completezi look-ul cu acele modele de bijuterii care vor da nota finală și care vor completa perfect rochia de mireasă. Alegerea bijuteriilor deosebite pentru mirese depinde de multe aspecte, de la modelul rochiei, până la coafura aleasă și locația nunții. Descoperă în rândurile următoare ce bijuterii poartă o mireasă modernă, ținând cont de aceste criterii importante menționate! 

Ce bijuterii poartă mireasa modernă în funcție de rochie 

Stilul rochiei este un element cheie în alegerea bijuteriilor miresei moderne. Dacă ai ales o rochie cu umerii goi, ideal ar fi să mizezi pe un set de bijuterii delicat, cu cercei delicați pe ureche, un colier fin și un inel la fel de gentil. 

Pentru croiala pătrată a rochiei este indicată alegerea unui colier scurt, de dimensiuni mici, la baza gâtului. De asemenea, poți alege o brățară subțire, tip tenis, cu pietre montate. În completarea ținutei poți veni cu o pereche de cercei delicați, cu pietre, de dimensiuni mici. 

Pentru croiala cu un decolteu tip bărcuță, alege să porți un colier discret, cu un pandant simplu, sub forma unei pietre strălucitoare. Pentru o asortare de excepție, poți alege cerceii pentru mireasă în același stil, pentru crearea magiei unei ținute diafane. 

Pentru croiala decoltată acoperită transparentă nu e indicată purtarea unui colier. Poți alege, în schimb, o pereche de cercei rotunzi și o brățară delicată, care să-ți ofere strălucire. 

Ce bijuterii poartă mireasa modernă în funcție de coafură 

În cazul unei coafuri precum cocul, o mireasă modernă va purta o pereche de cercei scurți, cu perle sau diamante. Desigur, dacă cocul este unul înalt, în creștetul capului, poți alege o pereche de cercei lungi și strălucitori. Evită însă asortarea acestora cu un colier statement! 

Dacă dorești să-ți lași părul desfăcut, pe spate, lungimea părului ar putea acoperi bijuteriile, mai cu seamă cerceii. Astfel, fie optezi pentru o pereche de cercei de dimensiuni medii, fie pentru lipsa cerceilor și alegerea unui colier de impact, cu pietre prețioase. Pentru părul scurt sunt recomandați cerceii lungi, plini de grație, care încadrează perfect chipul miresei. 

Ce bijuterii poartă mireasa modernă în funcție de locația nunții

Un alt element de luat în considerare este și locația nunții. Astfel, dacă nunta se va desfășura într-o locație închisă, cum ar fi o sală elegantă de hotel, recomandarea pentru miresele moderne este alegerea unor bijuterii strălucitoare și îndrăznețe. Dacă ai ales să celebrezi nunta în aer liber, într-o locație precum grădina, bijuteriile simple sunt elementul cheie în crearea unei ținute romantice pentru mireasă. 

Un alt aspect pe care-l considerăm important este principiul esențial al minimalismului, less is more. O mireasă modernă nu se sfiește să poarte bijuterii simple, căci în esență, unicitatea bijuteriilor nu stă în exces, ci în simplitate. Alege și tu bijuterii prețioase de mireasă în ziua cea mare, folosind cele menționate ca sursă de inspirație!