Ce să faci la prima întâlnire pentru a o impresiona

Prima întâlnire este întotdeauna dificilă. Chiar dacă ai discutat mult online sau la telefon cu femeia pe care ai invitat-o în oraș, emoțiile sunt acolo, ceea ce este perfect normal. Nu este ușor să creezi o primă impresie bună. Însă nici imposibil.

Ce este de făcut în cazul acesta? Există vreo rețetă secretă care, o dată aplicată, te ajută să scapi de emoții și, bonus, să o impresionezi? Răspunsul este da, există mai multe lucruri care duc la o întâlnire reușită. Poate mai multe întâlniri.

Uite ce trebuie să faci ca să fii sigur pe tine, să lași emoțiile deoparte și să-ți cucerești perechea.

Îmbracă-te potrivit pentru context

O dată ce ați setat locul întâlnirii, stabilește cum te îmbraci. Mergeți la un restaurant? Îmbracă-te casual sau elegant. Mergeți la film? O pereche de blugi și un tricou sunt suficiente. Este important să-ți adaptezi ținuta după context pentru a te simți cât mai confortabil. Și, dacă te simți confortabil, ești mai sigur pe tine, ceea ce te ajută să fii mai puțin emoționat.

Fii gentleman

Femeile apreciază un bărbat grijuliu, atent la detalii. Dacă te oferi să o iei cu mașina de acasă sau dintr-un alt loc, deschide-i portiera. Așează-i scaunul în restaurant sau deschide-i ușa de la taxi.

Ați vorbit la telefon și a amintit în treacăt că adoră ceva anume, un sortiment de ciocolată, vinul sau florile? Surprinde-o plăcut și oferă-i-le. Toate aceste mici gesturi o vor bucura.

Atenție, ce e prea mult poate strica atmosfera, de cele mai multe ori. Nu-i oferi din prima cadouri scumpe cu gândul de a o impresiona. Alege simplitatea la prima întâlnire, pentru a nu transmite semnale nepotrivite.

Fă-ți partenera să râdă

Femeile iubesc un bărbat care le fac să râdă. Bineînțeles, fără a depăși limitele bunului simț.

O porție bună de glume activează serotonina, adică hormonul fericirii, iar acest lucru vă va ajuta pe amândoi să vă simțiți mai puțin detensionați.

Fă-ți temele și documentează-te

Ai vorbit cu următoarea ta parteneră de întâlnire la telefon și lucrurile par să meargă destul de repede într-o direcție mai intimă? Atunci asigură-te că totul va merge conform planului.

Emoțiile pot face ravagii la prima întâlnire, mai ales dacă aceasta se încheie în dormitor. Ca s-o impresionezi și totul să meargă bine, apelează la remedii naturiste. Nu înainte să te documentezi. Citește mai multe păreri uPotent, un remediu naturist care vine sub formă de miere pentru potență sau păreri Maraton Forte, pastile normale. Vezi ce ți se potrivește.

Preia inițiativa

Femeia cu care te vei întâlni nu are nicio idee pentru prima întâlnire? Preia tu inițiativa, iar partenerei sigur i se va părea sexy acest aspect. Propune un loc de întâlnire diferit de restaurant și vezi cum răspunde. O invitație la bowling, o plimbare într-o librărie, mai ales dacă e fan cărți. Puteți merge în vizită la muzeu sau la un concert, practic posibilitățile sunt nenumărate.

Acestea pot fi cele mai eficiente metode pentru a-ți impresiona partenera la prima întâlnire. Ea va aprecia atenția ta și așa vei primi mai multe întâlniri.

CategoriiFără categorie