Centrul medical Laura Catana, servicii de psihiatrie oferite de profesionisti

Lumea zilelor noastre este una care ar putea fi descrisa ca fiind una care evolueaza foarte repede, chiar mai repede decat putem noi constientiza, fapt pentru care lucrurile din jurul nostru se schimba in mod permanent. La randul sau, stilul de viata modern ar putea fi descris ca fiind unul destul de haotic, in care alergam dintr-o parte intr-alta pentru a putea duce la bun sfarist diverse sarcini zilnice. Chair daca pentru multi dintre noi acest lucru pare absolut normal, cert este faptul ca acest stil de viata este adesea unul cu un impact negativ asupra starii noastre de spirit. De cele mai multe ori, la sfarsitul unei zile ne confruntam cu oboseala cronica si desigur, stres, lucruri care sunt din ce in ce mai prezente in viata fiecaruia dintre noi. Mai mult decat atat, depresia pare sa fii devenit una dintre problemele care afecteaza un numar din ce in ce mai mare de oameni, de toate varstele. In contextul dat, serviciile de psihiatrie au devenit indispensabile pentru lumea moderna in care traim.

Centrul medical de Psihiatrie Laura Catana este o a luat nastere ca urmare a unui vis. Visul psihiatriei frumoase, visul in care oamenii care se confrunta cu diverse afectiuni psihiatrice, sa poata beneficia de un altfel de tratament, atat din punct de vedere medicamentos, precum si al serviciilor anexe ale actului medical de baza. Centrul medical de Psihiatrie Laura Catana ofera servicii de psihiatrie de inalta calitate, prin intermeidul unor oameni foarte bine instruiti in probleme precum: depresie, schizofrenie, fobie sociala, atac de panica, anxietate, dezintoxicare, dezalcolizare. Fiecare dintre aceste servicii va sunt oferite de profesionisti, oameni specializati, care vor cauta cele mai bune solutii pentru afectiunea cu care tu sau cei dragi tie se confrunta.

Infiintat in anul 2010, Centru Medical Laura Catana, a functionat intr-o cladire strategic amplasata, cu o privesliste frumoasa si linistitoare, la Vintisoara. Din anul 2014 insa, din dorinta de a accesibiliza serviciile oferite unui numar si mai mare de pacienti, dar si din dorinta de a extinde deschiderea centrului si spre pacienti cu venituri moderate, Centrul Medical Laura Catana a facut uun pas important in acest sens, intrand in realtie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Alba. Spre finele anului 2017, Centrul Medical Laura Catana si-a mutat activitatea in comuna Pianu, intr-un centru modern si primitor, cu o curte care permite multiple modalitati de petrecere a timpului liber.

Echipa centrului este formata din specialisti pasionati de tot ceea ce inseamna psihicul uman, care prin activitatea lor vor asigura eficientizarea interventiei de specialitate. Pentru ca fiecare dintre noi suntem diferiti, adesea este necesar sa se apeleze la diverse strategii de abordare a acestor afectiuni „delicat”. Intreaga echipa a Centrului Medical Laura Catana a inteles perfect acest aspect, fapt pentru care modul de adresare va fi intotdeauna unul bland, un aspect important in cresterea eficientiei tratamentului, dat fiind faptul ca vorbim despre boli de natura psihica, unde comunicarea si intelegrea nevoilor pacientului sunt deosebit de importante.