Clinceni Residence – vile spațioase de calitate lângă București

Ansamblul rezidențial este alcătuit din vile de 3 camere și se află în localitatea Clinceni, Ilfov, pe strada Ordoreanu; aceasta este situat la sud-vest de capitală, iar accesul spre oraș și Centura Bucureștiului/ DNCB se face în aproximativ 20-25 de minute, prin Șoseaua Alexandriei.

Clinceni Residence este alcătuit din mai multe vile individuale, fiecare cu 2 dormitoare mari, o terasă cu spațiu generos, ce se întinde pe o latură a casei, și curte proprie. Acestea au finisaje de calitate, cum ar fi ușă de exterior securizată, de la Gealan, de culoare maro, parchet Artens sau instalație electrică cu obiecte marca Schneider.

Eficiența energetică este asigurată de izolația casei și pereții din cărămidă ceramică, de geamurile termopan marca Gealan, cu profil maro, și încălzirea prin radiatoare, cu centrală termică proprie de la Ferroli.

Complexul rezidențial este amplasat într-o zonă de case, deloc aglomerată, iar în jurul acestuia este multă verdeață. La doar câteva minute de mers pe jos se află Stadionul Clinceni, respectiv un teren de fotbal, iar la 5 minute de parcurs cu mașina – Parcul Bragadiru.

Acesta din urmă este un spațiu verde frumos și foarte bine îngrijit, cu piste de bicicletă și câteva locuri de joacă pentru copii. Parcul, ce se întinde pe aproximativ 8 hectare de teren, include și arii special amenajate pentru grătar, cu foișoare, mese și bănci.

În apropiere de ansamblu există și câteva localuri, precum Garden Cafe sau Restaurant Clinceni, dar și Pizzeria Clinceni, aflată la doar 3 minute de mers pe jos. Ca locatar al complexului rezidențial, aveți acces rapid și la sala de sport Fitness Club Imperial sau la câteva lacuri din apropiere, înconjurate de alei, pentru puțină mișcare în aer liber.

Așadar, complexul reprezintă un loc ideal pentru familii, având în vedere locația foarte liniștită și plină de verdeață, dar și locuințele în sine, spațioase, ce au terasă și curte proprie. Aici își poate găsi și familia ta un nou cămin, în care să se dezvolte armonios, pe fondul unei zone potrivite și a unei locuințe de calitate. În apropiere găsești numeroase școli pentru copilul tău, cum ar fi Școala Gimnazială nr. 1 sau Școala Primară nr. 2, la 5-6 minute distanță, dar și Grădinița nr. 1 Clinceni sau Happy Time for Kids After School.

Ca locatar al complexului Clinceni Residence, ai acces rapid la mijloacele de transport în comun, mai precis la 2 stații de autobuz, aflate la doar 3 minute de mers pe jos. Pentru cumpărături, ai la dispoziție câteva magazine la care poți ajunge și pe jos, cum ar fi Mega Image, dar și altele ca Lidl sau Kaufland Bragadiru, aflate la 8-9 minute de parcurs cu mașina. Cel mai apropiat centru comercial mare este West Park, situat în localitatea Chiajna (intrarea spre zona Militari), la o distanță de în jur de 17 minute.

Locatarii din complexul rezidențial au mai multe opțiuni în ceea ce privește sănătatea, pentru că în apropiere se află mai multe farmacii (Catena, Dona sau Atena), dar și clinici stomatologice sau generaliste (Sante, la 7 minute distanță). Și pentru animalele de companie există mai multe posibilități în zonă, precum clinici veterinare (KoniVet sau Cabinet Veterinar Bragadiru, la 6-7 minute distanță), Farmacia Veterinară Sanima Clinceni (4 minute de mers pe jos) sau magazine de specialitate, ca Zoo Point.