Clinica Hereditas – locul unde poți trata orice afecțiune medicală

Atunci când te confrunți cu anumite afecțiuni este esențial să beneficiezi de tratamente eficiente și de o îndrumare corectă a medicilor. Din păcate, foarte puține persoane au parte de acest lucru, iar de cele mai multe ori afecțiunile sau bolile nu sunt tratate. La clinica Hereditas lucrurile se schimbă, fiind o clinică ce dispune de medici specializați pe diverse afecțiuni ce pot fi tratate cu ușurință. Totul se petrece într-un cadru plăcut și curat, cu o îndrumare corectă a echipei medicale, mult devotament din partea lor, siguranță și condiții excelente. Te poți programa online sau telefonic, pentru a avea parte de unele dintre cele mai bune tratamente. 

Serviciile pe care le poți solicita la clinica Hereditas sunt multiple, totul petrecându-se într-un mediu plăcut, curat și ordonat. Echipa de medici profesioniști și bine pregătiți îți stă la dispoziție pentru orice nevoie ai avea, având parte astfel de respect pentru sănătatea ta. Serviciile medicale sunt eficiente, iar îndrumarea este una corectă din toate punctele de vedere. Așadar, dacă vrei să beneficiezi de un ambient plăcut, discreție maximă și tratamente eficiente, clinica Hereditas te așteaptă cu toate aceste avantaje! Iată, mai concret de atât, despre ce servicii este vorba. 

Vino la kinetoterapie Suceava și optează pentru recuperarea medicală în bune condiții! Clinica Hereditas dispune și de medicină de recuperare, unde ai parte de o echipă specializată în recuperare, balneologie, dar și medicină fizică. Tratamentele utilizate sunt hidroterapia, termoterapia, electroterapia, masoterapia, kinetoterapia, ergoterapia, pneumoterapia, dar și terapia cu inhalații. Sunt 3 categorii de afecțiuni ce pot beneficia de reabilitarea medicală, respectiv afecțiunile neurologice, reumatice și afecțiunile ortopedice sau posttraumatice. În cadrul clinicii poți solicita cu ușurință recuperarea medicală alături de medici profesioniști și de o echipă dedicată fiecărui pacient. 

Servicii medicale potrivite pentru orice afecțiune

Clinica este gata să își întâmpine pacienții cu numeroase servicii medicale, ce pot trata cu ușurință mai multe afecțiuni. În cadrul acesteia ai parte de servicii de alergologie, bazin de recuperare medicală, cameră hiperbară, cardiologie, centru de permanență pentru medicina de familie, chirurgie plastică și vasculară, dermato-venerologie, ecografie, endocrinologie, ginecologie, gastroenterologie, medicină de familie, medicină internă, nutriție, neurologie, ORL, ortopedie, pediatrie, recuperare, urologie și fotoliu Emsella. 

Pentru că dotările acestei clinici sunt moderne, vorbim despre tratamente de generatie nouă ce sunt indicate. Spre exemplu, pentru pacienții care suferă de incontinență urinară fotoliul Emsella este indicat. Terapia este una lipsită de durere sau vreun disconfort, este ușor și rapid de efectuat, fără contraindicații. Astfel de terapii au efect imediat, ceea ce nu poate fi decât îmbucurător. Însă, evident, nu în orice unitate de profil sunt disponibile astfel de terapii. Pot fi însă solicitate în cadrul clinicii Hereditas. 

Toate acestea sunt concepute special pentru a le oferi clienților posibilitatea de a beneficia de mai multe servicii. Eficiența lor este una maximă, iar echipa medicală una devotată pentru fiecare pacient în parte. Avantajele clinicii sunt multiple, însă profesionalismul și dedicarea față de problemele pacientului sunt probabil cele importante. 

Pentru a face o programare poți folosi formularul de contact de pe site, poți apela la numărul de telefon, iar pentru alte detalii poți trimite un e-mail la office@clinica-hereditas.ro.