Comandă online autocare şi autobuze rulate, VDL Futura.

EvwTrucks comercializează autocare și autobuze second hand, cu prețuri cuprinse între 25.000 și 300.000 de euro, în funcție de marcă, anul fabricației, data primei înmatriculări, numărul de kilometri, dotări, etc.

EVW Trucks comercializează autobuze și autocare Marca VDL.

Autocarele și autobuzele VDL Futura sunt fabricate astfel încât să fie adecvate atât călătoriilor pe distanțe lungi, într-un cadru luxos, dar și pentru transportul interurban și  pentru serviciile de transport călători, la ore fixe.

Autocarele Futura impresionează prin modalitatea de execuție a zonei șoferului, individual ajustabilă și cu un câmp excelent de vizibilitate, datorită faptului că podeaua etajului superior are o înclinație ascendentă în apropierea parbrizului. Se creează astfel impresia unui câmp spațios ceea ce conferă o vizibilitate excelentă. La acestea se adaugă, un pachet extins de sisteme de asistență șofer, care definesc scopul obținerii unui grad maxim de siguranță în trafic.

O altă particularitate a autocarului Futura constă în faptul că, vine cu un nivel  redus al costurilor operaționale, dar cu o capacitate ridicată, facând din autocarul Futura un vehicul profitabil la călătoriile pe distanțe lungi.

Pentru turism dar și pentru transport interurban sau la ore fixe, alegerea trebuie să fie de departe autocarul multifunctional VDL Futura FMD2. Dotat cu un compartiment de bagaje deosebit de spatios și un număr surprinzător de opțiuni printre care enumerăm:

Înălțimea podelei de 1250 mm facilitează urcarea și coborârea pasagerilor.

Ușa centrală opțională poate fi prevăzută cu o rampă lift, pentru a permite accesul și coborârea în siguranță a persoanelor invalide. Pentru un vehicul de tipul multifuncțional, compartimentul de bagaje al autocarului Futura FMD2 este deosebit de spațios. Pe scurt, oferim un adevărat pachet complet!

Pentru călătoriile luxoase, excursii de o zi, sau călătorii extinse în străinătate, autocarul VDL Futura FHD2 asigură confortul și siguranța de care ai nevoie. Autocarul VDL Futura FHD2, impresionează prin dotări și accesorii luxoase îmbinate cu o înaltă tehnologie și design aparte.

Pentru călătoriile interurbane, în interes de serviciu, dar și pentru călătoriile celor mai exigenți turiști, autocarul VDL FUTURA FDD2, este soluția ideală, grație stilului său distins, finisat și modern. Elementele specifice care î recomandă sunt: capacitatea de 96 de pasageri, construcția supraetajată, înălțimea etajului ingerior de 1,86 m și nu în ultimul rând, podeaua etajului superior, fabricată din panouri ușoare, tip sandwich – un concept nou dezvoltat.

Ca toate vehiculele VDL Bus & Coach, autocarele Futura impresionează prin design, confort și siguranță, elemente cheie în transformarea unei călătorii într-o experiența unică, de neuitat.