Cu produsele de la Magazinul Ortopedic bătrânețea este mai ușoară

Bătrânețea nu este ușoară, o știu toți cei care o traversează, dar în zilele noastre sunt atâtea produse și servicii puse la dispoziție de diverși producători, încât este mult mai ușor pentru oameni să se bucure de vârsta a treia în confort și siguranță. Un astfel de ajutor îl aduce Magazinul Ortopedic, care pune la dispoziția celor interesați o ofertă generoasă de articole pentru a depăși cu brio dificultățile bătrâneții.

Fotoliu rulant pentru o deplasare fără griji

Un fotoliu rulant este un dispozitiv ortopedic de deplasare pentru persoanele care se află în imposibilitatea de a merge, fiind folositor atât pentru persoanele în vârstă, cât și pentru cele cu handicap sau pentru persoanele imobilizate temporar din pricina unor intervenții chirurgicale.

Cu ajutorul unui astfel de scaun cu rotile, persoanele în vârstă, care întâmpină dificultăți majore în a se deplasa, chiar și pe distanțe scurte, vor beneficia de un adevărat ajutor. Astfel de dispozitive cu antrenare manuală, de pe site-ul MagazinulOrtopedic.ro, pot fi de mai multe tipuri: rulante, pliabile, cu manete de frânare, din oțel sau aluminiu, astfel încât fiecare persoană să-și aleagă produsul care i se potrivește cel mai bine și care reprezintă un adevărat ajutor în viața de zi cu zi sau ocazional.

Cadrul de mers, pentru o deplasare mai ușoară și mai sigură

Bătrânețea nu înseamnă că persoana în cauză trebuie să se retragă într-un colț din casă și să cadă astfel într-o stare de neliniște și apăsare! Nu! Viața este frumoasă la orice vârstă, iar la vârsta a treia cu atât mai mult, pentru că de abia acum este prețuit timpul la adevărata sa valoare. Socializarea cu persoanele de aceeași vârstă, în parcuri, în fața blocului, pe stradă este o necesitate și nu ar trebui limitată de faptul că posibilitățile de deplasare sunt îngreunate de anumite afecțiuni.

Un cadru de mers poate fi soluția ideală persoanelor pentru care simplul mers a devenit mai dificil. Pe site-ul MagazinulOrtopedic.ro sunt disponibile mai multe astfel de produse, care sunt realizate din aluminiu, sunt ușoare, confortabile, se ajustează în funcție de dimensiunile și necesitățile utilizatorului, sunt pliabile, ca să fie mai ușor de depozitat, chiar și în portbagajul unei mașini. Totodată, mai pot fi alese și rolatoare, adică acele cadre de mers cu roți mari și diverse accesorii: coș pentru bagaj, frână de mână, blocaj la roți, ce pot fi utilizate la piață, spre exemplu.

Tot pentru un confort sporit pot fi alese acele cadre prevăzute cu două rânduri de mânere de sprijin ergonomice, care, de regulă, sunt realizate din polipropilenă, și care asigură un grad de siguranță foarte ridicat. Un astfel de produs este cadrul de mers pliabil CP 03, ale cărui mânere din partea superioară sunt utile în timpul mersului, iar cele din partea inferioară pot fi folosite atunci când persoana se așază sau se ridică.

De ani buni, Magazinul Ortopedic propune cele mai utile, confortabile și sigure soluții pentru pacienții care suferă de diverse afecțiuni, care au trecut prin intervenții chirurgicale sau pentru oamenii în vârstă. Livrările se fac într-un timp scurt, iar prețurile sunt unele competitive.