Cum dotăm camera de hotel cu echipamente profesionale

În domeniul HORECA, oaspeții trebuie întotdeauna să simtă că au făcut cea mai bună alegere, iar pentru asta, confortul, curățenia, design-ul interior și ospitalitatea angajaților joacă un rol extrem de important. De aceea, toate elementele trebuie să îmbine perfect utilul cu plăcutul, astfel încât experiența să fie una de neuitat.

Pentru ca spațiile să fie primitoare, un prim aspect esențial este reprezentat de alegerea elementelor potrivite pentru pardoseli. Covorașele profesionale reprezintă o necesitate și ar trebui să se regăsească în orice tip de spațiu, personal sau profesional. Pentru spațiile hoteliere, pardoselile trebuie dotate cu covoare profesionale pentru hotel, special create pentru unitățile HORECA. Aceastea sunt esențiale mai ales în zonele cu trafic intens, precum intrarea și recepția, dar și în camere sau în zonele de relaxare.

Pe lângă covorașele profesionale, printre cele mai folosite produse sunt dispenserele. Acestea oferă soluții complete și vin într-o gamă extrem de variată, dispensere pentru: hârtie igienică, prosoape din hârtie, servețele de masă, pentru pungulițe de igienă feminină, dozatoare de săpun lichid și dezinfectant și dispensere pentru odorizante ambientale. În funcție de dimensiunile spațiului în care sunt instalate, acestea au dimensiuni și capacități diferite, astfel încât design-ul general să fie unul plăcut, aerisit și modern. Mai mult decât atât, dispozitivele pot fi atât manuale, cât și cu automate, fiind acționate cu senzor, pentru o igienă mult mai atentă.

O gamă extrem de variată de dispensere profesionale și de cea mai înaltă calitate pentru camerele de hotel sunt dispenserele Tork. Acestea au utilizări variate și prețuri adaptate pentru toate necesitățile. Modelele sunt create pentru a deservi diferite functii, vin în culori diferite, în nuanțe de negru, alb sau inox și au un aspect foarte modern.

Aceste dispensere sunt folosite în întreaga lume și pot fi observate în toate băile moderne din diverse locații, fie că este vorba despre un hotel, un restaurant, un aeroport, o benzinărie, un centru comercial sau chiar un spațiu industrial. Aceste produse reprezintă soluții eficiene de a oferi clienților, angajaților, oaspeților sau partenerilor de afaceri o experiență pozitivă în interiorul spațiului întreținut și posibilitatea de a păstra o igienă corectă.

Pentru zona toaletei, procesul de curățare a mâinilor nu poate fi complet fără un uscător de mâini electric profesional. Uscătoarele de mâini verticale reprezintă cea mai buna alegere. Acestea sunt realizate din materiale de o calitate superioara, precum inoxul si sunt foarte rezistente și moderne. Cu un design inedit și cu o eficiență incontestabilă, echipamentele pentru uscarea mâinilor se găsesc atât în varianta cu senzor, cât și în varianta cu acționare automată. Mai mult decât atât, pentru spațiile hoteliere sunt recomandate și uscătoarele profesionale de ultimă generație pentru păr.

Un alt dispozitiv important în toalete este reprezentat de capacul de toaletă cu sezor sau buton, cu folii de unică folosință. Capacele de toaletă Sanito Distribution reprezintă soluția ideală pentru igienizarea rapidă și eficientă a toaletelor. Prin acționarea senzorului sau a butonului, sistemul rulează folia igienică atât cât să îmbrace întreaga suprafață a colacului.

Indiferent de tipul spațiului care urmează să fie dotat, alegerea celor mai perfomante produse și soluții pentru curățarea și amenajarea corectă a acestuia stă la baza unei reputații pozitive.