Cum își adaptează agențiile online de pariuri oferta în lipsa unui program competițional?

Din 4 mai, România a trecut în mod oficial de la starea de urgență la cea de alertă, fapt ce determină și o relaxare treptată a restricțiilor. Cu toate acestea, autoritățile susțin cu aceeași fermitate importanța ideii de distanțare socială, de aceea, o serie de evenimente rămân în continuare în stand-by. 

Dacă teatrele și alte instituții artistice s-au mutat în online, adaptându-și oferta la circumstanțele actuale, sportul așteaptă în continuare o redresare binevenită pentru toți. Până atunci, sportivii, suporterii și pariorii așteaptă cu nerăbdare vești mai bune decât cele de acum. Dintre toți, cei mai norocoși par să fie cei care pariază, pentru că agențiile online de pariuri au avut încă din prima zi un “plan B” extrem de eficient. 

Cum a afectat pandemia industria pariurilor? 

Exceptând un număr infim de țări, sportul a fost tras pe linia moartă în mai toate colțurile lumii. Absolut toate evenimentele sportive de calibru ale acestui an au fost amânate pentru anul viitor (ex: (Jocurile Olimpice de Vară) sau mutate către finalul lui 2020 (Ex: Roland Garros: 20 septembrie – 4 octombrie). 

În aceste condiții, oferta caselor de pariuri (online și offline) s-a redus simțitor, în condițiile în care mai toate evenimentele sportive din această perioadă au dispărut din calendarul competițional. Așadar, cei care obișnuiau să parieze exclusiv pe evenimente sportive reale au descoperit și alte opțiuni ale platformelor online, despre care vorbim chiar acum: 

Ce oferă casele de pariuri online în timpul crizei?

Chiar dacă fotbalul, baschetul sau tenisul se identifică fără probleme cu cele mai “jucate” sporturi, ofertele caselor de pariuri online oferă soluții pe timp de criză. Acum este momentul propice pentru ca și alte categorii să atragă atenția pariorilor, în lipsa unor evenimente sportive reale: 

Pariurile virtuale:

Această categorie de pariuri propune evenimente sportive din: fotbal, baschet, tenis, curse de cai, curse de ogari și alte sporturi. Avantajul pe care îl oferă acestea se bazează pe faptul că fiecare meci durează 4 minute, fiind disponibile 24 de ore din 24, fără întrerupere. 

Descoperă chiar acum oferta Betano pentru pariuri virtuale din această zi: 

https://ro.betano.com/virtuals/

Jocurile de cazinou: 

O variantă propusă de casele de pariuri online se află în categoria jocurilor de cazinou. Pentru că nici sălile fizice de jocuri nu au scăpat de rigoarea restricțiilor, cei care obișnuiau să joace la ruletă sau sloturi în cazinouri o pot face acum online, chiar din siguranța propriei case. 

În concluzie

Pariorii au parte de o listă întreagă de soluții compatibile cu pasiunea lor, chiar dacă vorbim despre o schimbare de paradigmă (însă cu un caracter temporar). Până când evenimentele sportive reale vor reveni în prima pagină a site-urilor de pariuri, meciurile virtuale și jocurile de cazinou reprezintă cea mai bună soluție pentru cei de acasă.