Cum ne pregatim pentru venirea pe lume a celui mic?

Decizia de a fi parinti este de departe una dintre cele mai importante in conditiile in care un bebelus reprezinta nu doar un rod al iubirii, ci si cea mai gingasa, delicata si importanta fiinta pentru proaspetii parinti. Momentul sosirii celui mic pe lume este unul incarcat cu foarte mari emotii pozitive, astfel ca ne vom pregati temeinic pentru acest lucru. Privite din exterior, lucrurile pot parea destul de simple, mai ales astazi cand exista atat de multe magazine online de profil dar si faptul ca avem posibilitatea de a regasi o varietate de sfaturi pe Internet cu privire la lucrurile de care avem nevoie imediat dupa nastere. Confortul celui mic este fara indoiala o prioritate pentru orice parinte, fapt pentru care, pentru a nu ne scapa ceva important, este recomandat sa alcatuim o lista cu lucrurile pe care le avem de cumparat.

Confortul, sanatatea si dezvoltarea unui bebelus insa nu se rezuma doar la patut, salteluta sau diverse jucarii, astfel ca este esential sa avem in vedere si achizitionarea de multimple haine pentru copii, care sa le ofere acestora tot confortul de care au nevoie in fiecare zi. Din fericire insa, in prezent, numaroase magazine online de profil si-au deschis portile, astfel ca mii de produse pentru cei mici se pot regasi astazi la doar un click distanta. Iata insa cateva idei de produse care este recomandat sa nu iti lipseasca atunci cand cel mic soseste pe lume.

Cateva hainute prietene cu pielea bebelusilor.

Nu mai reprezinta un secret faptul ca pielea bebelusilor este mult mai sensibila decat cea a adultilor, astfel ca riscul aparitiei alergiilor in primele luni de viata este foarte crescut. De cele mai multe ori, trecem cu vederea calitatea materialelor textile din care sunt confectionate hainutele celor mici, lucru care din pacate poate fi rezultatul unei alergii aparute pe pielea sensibila a celor mici. In conditiile date, recomandarea specilistilor este aceea de a opta pentru hainute realizate din materiale exclusiv naturale. In acest fel, riscul alergiilor aparute din pricina hainutelor (materialelor din care acestea sunt confectionate) este foarte redus inspre inexistent.

Bodyuri bebelusi

Body bebelusi – Iya.ro

O salteluta de calitate superioara.

Pentru a se dezvolta in mod corespunzator, un bebelus are nevoie de un somn cat mai odihnitor, lucru care este poate fi afectat de o serie de factori, insa salteluta este cu siguranta unul dintre obiectele pe care trebuie sa le alegi cu foarte mare precautie avand in vedere ca aceasta nu afecteaza doar somnul, ci concomitent are un impact si asupra sanatatii coloanei vertebrale. Recomandarea specialistilor este aceea de a opta pentru o salteluta de cocos, acestea fiind foarte utile in cazul copiilor mici si nu numai.

Umidificator pentru aer.

Umidificatorul pentru aer este un produs foarte important pentru sanatatea celor mici, motiv pentru care este recomandat sa il achizitionam inainte ca cel mic sa soseasca pe lume. Un aer mult prea uscat, poate genera o serie de probleme de sanatate pentru cel mic, astfel ca un umidificator special creat pentru nevoile lui il poate scuti pe micut de diverse neplaceri.