Cum sa parchezi masina ieftin la aeroportul Traian Vuia din Timisoara ?

Nataly Aero Park se afla la doar 5 minute distanta de aeroportul international Timisoara , iar asta este un mare atu pentru cei care doresc sa-si parcheze masina la noi. De asemenea, parcare privata langa aeroport Timisoara poate gazdui 60 masini iar transferul pana la aeroport si de la aeroport este gratuit, Dvs trebuie doar sa ne comunicati numarul de persoane si numarul de bagaje pentru a venii cu masina potrivita ,5 ,7 sau 9 locuri.

Parcare privata langa aeroport Timisoara este un serviciu oferit pentru toti posesorii de masini care calatoresc cu avionul si se afla mereu la dispozitia clientilor datorita faptului ca programul este non – stop. De acum incolo cei care au zboruri noaptea sau dimineata devreme nu trebuie sa-si mai faca probleme cum si unde sa parcheaza masina.

De ce sa dati banii pe taxi sa va aduca pana la aeroport? Este mult mai comod ca dumneavoastra sa veniti cu masina personala si pe perioada in care sunteti plecati, sa va lasati masina la noi, astfel la intoarcere masina va fi exact acolo unde ati lasat-o si in aceeasi stare. Parcarea privata langa aeroport Timisoara va poate gazdui masina la cele mai mici preturi care scad progresiv pe masura ce creste perioada, de exemplu pentru o saptamana pretul este 20 lei/zi, la doua saptamani 15 lei/zi iar la o luna 10 lei/zi.

Este cat se poate de normal ca atunci cand oamenii lasa masina undeva sa se gandeasca cat de sigur este locul respectiv. Pentru ca dumneavoastra sa puteti merge linistiti in calatorie, trebuie sa stiti ca parcare privata langa aeroport Timisoara raspunde in totalitate de masina dumneavoastra.In acest sens daca mai aveti dubii in ceea ce priveste securitatea masinii, va informam ca automobilul va fi supravegheat 24/24 de camere video si un sistem de paza uman. Practic parcare privata langa aeroport Timisoara ofera un serviciu ieftin, sigur si de calitate garantata. Oricand aveti nevoie de profesionisti in domeniul parcarilor nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. La noi intotdeauna clientul si masina sunt in prim plan!

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0755.480.520. sau pe site http://aero-parking-timisoara.ro/ folosind formularul de contact.