Cupa mondială – cea mai importantă competiție de fotbal din 2022 pentru pariori

Sportul rege este vedeta anului, prin competițiile care se organizează la nivel național, european și mondial. Un prilej excelent să admiri echipele preferate îl reprezintă Campionatul Mondial de fotbal, mai exact turneul final al Cupei Mondiale. Sute de milioane de spectatori și telespectatori urmăresc meciurile și jucătorii de top ai celor  32 de echipe calificate. Iată ce te așteaptă pentru acest final de an!

Fără îndoială, cea mai importantă competiție pentru microbiștii de pretutindeni este Campionatul Mondial de fotbal ce se va desfășura între 20 noiembrie și 18 decembrie, în Qatar. Este prima ediție a Cupei Mondiale ce are loc în Orientul Mijlociu, iar perioada aleasă este și ea o premieră, pentru că vorbim despre lunile de iarnă.

Întreg calendarul competițional a fost modificat, pentru ca fotbaliștii să poată participa la Mondialul din Qatar. De exemplu, Champions League are planificate ultimele etape din acest an pe 11-12 octombrie, 25-26 octombrie și 1-2 noiembrie. Meciurile vor fi reluate în februarie 2023, cu faza optimilor. În mod similar, etapele din UEFA Europa League și Europa Conference League se vor încheia pe 3 noiembrie și vor continua anul viitor. Partidele din sferturile de finală ale competițiilor continentale sunt decalate cu o săptămână față de programul cu care erau obișnuiți pasionații de pariuri sportive.

Așa că ai tot timpul să pariezi pe  meciurile ce vor avea loc la FIFA World Cup 2022. Cele 8 grupe sunt: Grupa A: Qatar, Ecuador, Senegal, Țările de Jos, Grupa B: Anglia, Iran, SUA și Țara Galilor, Grupa C: Argentina, Arabia Saudită, Mexic, Polonia, Grupa D: Franța, Australia, Danemarca, Tunisia. În Grupa E se înfruntă Spania, Costa Rica, Germania, Japonia. Grupa F este compusă din Belgia, Canada, Maroc, Croația. Grupa G cuprinde Brazilia, Serbia, Elveția și Camerun, iar din Grupa H fac parte Portugalia, Ghana, Uruguay și Coreea de Sud.

Cotele sunt actualizate zilnic, pentru fiecare meci din faza grupelor. Sunt disponibile pariuri pe scoruri, echipe, jucători, marcatori, golgheteri, cornere, cartonașe ș.a. Fii pe fază și joacă cele mai avantajoase combinații disponibile pe site-urile de pariuri. Cupa Mondială este un prilej fantastic pentru microbiști și pentru fanii pariurilor sportive.

Urmărește confruntările din grupe și apoi pe cele din fazele superioare: optimi, sferturi, semifinale și, bineînțeles, Marea Finală, care va avea loc la data de 18 decembrie, pe stadionul Lusail Iconic. Arena situată la 20 de kilometri de capitala Doha are o capacitate de 80.000 de locuri și reprezintă una dintre cele mai spectaculoase arene sportive din lume. 

Fotbalul este cel mai îndrăgit sport de pe planetă, iar turneul final al Cupei Mondiale reprezintă momentul culminant, pe care îl aștepți cu nerăbdare, la fiecare patru ani. De la prima ediție, care a avut loc în 1930 în Uruguay, sportul rege a fost vedetă pe stadioane și la pariuri sportive. Au apărut transmisiile radiofonice în direct, iar mai târziu cele televizate și streaming-ul live. Tehnologiile au evoluat, dar pasiunea pentru fotbal a rămas la fel de puternică. 

În 2022, la ediția cu numărul 22 a turneului final al World Cup, fii alături de echipele preferate, pariază responsabil și bucură-te de fotbal la cel mai înalt nivel! 

CategoriiFără categorie