De ce accesorii ai nevoie pentru noul tău telefon mobil?

Dacă ai investit mulți bani ca să-ți cumperi un smartphone de ultimă generație, e momentul să cumperi și câteva accesorii absolut necesare. Acestea îți vor proteja telefonul și te vor ajuta să te bucuri de el cât mai mult, utilizând din plin toate funcțiile sale. Iată care sunt cele mai importante accesorii pe care ar fi bine să le treci pe lista de cumpărături dacă ai un nou smartphone.

Husa de telefon

Primul accesoriu pe care trebuie să-l cumperi este o husă specială, care va proteja telefonul de lovituri, zgârieturi și murdărie. Poți găsi huse de telefon aici într-o gamă foarte variată de modele și culori, pentru aproape orice marcă de smartphone. Există huse care acoperă complet telefonul, protejând inclusiv ecranul, ca o carte, dar și huse din silicon transparent, care acoperă doar spatele dispozitivului. Poți alege inclusiv un bumper, dacă vrei o husă care să protejeze perfect inclusiv colțurile și marginile telefonului.

Ecranul de protecție

La fel de important ca husa este ecranul de protecție. Un smartphone de calitate are de obicei un display foarte scump, care va costa mult ca să fie reparat sau înlocuit. De aceea, cea mai bună soluție este să cumperi de la bun început un ecran de protecție, special pentru modelul tău de telefon. Cele mai bune sunt ecranele din sticlă sau din silicon, dar există și opțiuni mai ieftine și de o calitate mai slabă – foliile din plastic.

Bateria externă

Ca să te poți bucura cât mai mult timp de telefonul tău chiar și atunci când ești plecat la drum, ar fi bine să ai mereu la tine o baterie externă. De dimensiuni reduse, această baterie îți va încărca telefonul ori de câte ori este nevoie, atunci când nu ai access la o priză. Alege o baterie externă de capacitate cât mai mare! Chiar dacă este ceva mai voluminoasă, îți va putea încărca telefonul de mai multe ori până să aibă la rândul ei nevoie de încărcare.

Acestea sunt cele mai importante accesorii pe care ar trebui să le cumperi pentru telefonul tău. Desigur, în funcție de bugetul de care dispui, poți adăuga și altele: căști fără fir sau căști cu sistem de atenuare a zgomotului, încărcător wireless sau suport auto pentru telefon.