Dragobetele se apropie: ce cadou îi poți lua partenerei tale?

Luna februarie este închinată iubirii, iar în România sărbătoarea de care se bucură îndrăgostiții poartă denumirea de Dragobete. Această zi specială se serbează anual pe 24 februarie și este o ocazie potrivită să surprinzi persoana iubită cu un cadou deosebit. 

Astăzi îți propunem o listă de cadouri pentru cea mai specială femeie din viața ta, fie că îți este iubită sau soție. Iată, deci, ce poți alege să-i oferi de Dragobete!

Un cireș Sakura în miniatură 

Se spune că în dimineața de Dragobete fetele se îmbracă frumos și pornesc prin văi și lunci pentru a culege primele flori ale primăverii, gest prin care alungă invidia și gândurile rele îndreptate spre ele. Acest obicei  se păstrează încă în zonele rurale, iar dacă vrei să amintești de această tradiție poți alege un cadou potrivit: un cireș Sakura înfloritor, un copac în miniatură cu flori roz  care să reprezinte începutul primăverii. Este un obiect decorativ absolut spectaculos, care poate accesoriza mobilierul de acasă sau spațiul de birou. Dacă vrei să-i iei un cadou soției intră pe giftforyou.ro de unde poți comanda acest cireș, dar și multe alte daruri potrivite pentru orice ocazie.

Inelul de logodnă 

Dacă ai de gând să-ți ceri iubita în căsătorie, sărbătoarea Dragobetelui este ocazia ideală pentru a-i oferi inelul de logodnă. Cu puțină măiestrie îi poți sustrage un alt inel din colecția sa personală pentru a alege mărimea perfectă a inelului pe care i-l vei dărui o dată cu marea întrebare. De asemenea, poți ruga o prietenă de-a ei să te însoțească la cumpărături. Ia în calcul stilul vestimentar și personalitatea jumătății tale, pentru a știi dacă trebuie să alegi un inel mai mic sau mai mare, precum și care este cel mai adecvat material din care să fie confecționată bijuteria despre care vorbim. 

Cărți sau cadouri pentru dezvoltarea personală 

Depășim o perioadă în care călătoriile se supun unor restricții clare și în care activitatea socială a fiecăruia dintre noi este, de asemenea, scăzută. Așadar, în contextul în care petrecem tot mai mult timp acasă avem oportunitatea de a face diverse eforturi în vederea dezvoltării personale. Prin urmare, dacă ești în căutarea unui cadou potrivit pentru iubita sau soția ta cu ocazia Dragobetelui, alege să-i oferi cărți pe care le-ar lectura cu plăcere. Ca alternativă sau, de ce nu, în completarea acestui cadou îi poți dărui și posibilitatea de a participa la diverse cursuri pe teme de dezvoltare personală. Cu siguranță astfel de daruri vor fi foarte apreciate de jumătatea ta!

Deserturi 

Cadouri simple dar foarte potrivite pentru Dragobete sunt chiar dulciurile. Fie că optezi pentru o cutie de bomboane de ciocolată frumos ambalate,  sau că optezi pentru un tort personalizat cu un mesaj adecvat ocaziei, vei transforma ziua de 24 februarie într-o sărbătoare dulce. Ba chiar mai mult decât atât, poți pregăti chiar tu un desert delicios pentru iubita sau soția ta!