Echipa formată în 10 ani de excelență în integrarea de soluții IT devine MetaMinds

Nova Tech Integrated Solutions devine MetaMinds. Un portofoliu variat de clienți, tehnologii de ultimă oră implementate în premieră națională, premii internaționale de excelență pentru inovație în domeniul arhitecturilor IT și o echipă de specialiști a cărei valoare este confirmată în peste 10 ani de activitate.

MetaMinds: experiență și expertiză

Peste 40 de contracte de anvergură derulate, majoritatea în infrastructuri critice de interes național și pentru clienți privați în domenii de interes prioritar, inclusiv telecomunicații, energie și utilități, au consolidat o expertiză vastă în implementarea de sisteme informatice complexe, integrate la cheie.

Pe baza experienței acumulate în conceperea și punerea în operă de soluții pentru centre de date și în medii de tip cloud, cu tehnologii avansate IT și componente specializate de securitate cibernetică, putem oferi clienților noștri o perspectivă interdisciplinară și eficiență maximă în înțelegerea și rezolvarea provocărilor inerente transformării digitale.

MetaMinds: de la creativitate la inovație

Echipa MetaMinds sparge tiparele convenționale și propune soluții inovatoare pentru infrastructuri programabile, servicii de aplicație în medii de lucru cloud-native, protecția interfețelor API și a serviciilor de interconectare și de interoperabilitate, colaborare online securizată în regim de mobilitate, protecția informației și a identității digitale. Avem deja
în palmares mai multe premii internaționale de excelență pentru inovație în domeniul arhitecturilor IT moderne.

MetaMinds: performanță confirmată

Cei peste 10 ani de rodare, la cald, a lucrului în echipă și nu mai puțin de 100 de ani experiență individuală cumulată de membrii echipei noastre fac diferența pentru proiectarea de sisteme complexe și pentru punerea în operă de soluții informatice integrate.

“Pentru noi este determinantă calitatea capitalului uman. Ne concentrăm pe menținerea și dezvoltarea capacității echipei MetaMinds de a susține un număr crescut de noi proiecte de implementare în paralel cu asigurarea suportului tehnic post-implementare și a asistenței de exploatare pentru beneficiarii existenți”, afirmă Cristian Gal, Team Leader Professional Services.

Realizările vorbesc de la sine. Nimic nu explică mai bine reușita noastră decât experiența și expertiza echipei de specialiști de care dispune compania. Vom continua să oferim clienților MetaMinds soluții care funcționează impecabil și care depășesc așteptările. De fiecare dată.

MetaMinds: o viziune care ne reprezintă

Pe termen lung, compania își propune să se dezvolte organic, să crească sănătos și să evolueze constant, asumându-și ca strategie de responsabilitate socială participarea activă la schimbarea societății prin educație.

“Investim în oameni și susținem educația din România. Credem cu tărie că educația, formarea de caractere și încurajarea excelenței profesionale constituie singurul motor capabil de dezvoltare durabilă”, declară Marius Marinescu, CTO MetaMinds.