Florin Cuc, director Arhivatorul preia premiile câştigate de companie

Atunci cand o companie lucreaza din plin si isi pune toata pasiunea in indeplinirea obiectivelor propuse, rezultatele nu intarzie sa apara! Aceasta este bucuria companiei Arhivatorul SRL, ce are ca obiectiv arhivarea si gestionarea documentelor clientilor sai, oricat de solicitante ar fi provocarile pe care trebuie sa le indeplineasca.

In cadrul galei “Topul National al Firmelor”, compania Arhivatorul a fost onorata sa primeasca premiul II. Aceasta gala a fost organizata de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei, iar topul s-a aflat deja la editia a XXVI-a. Acesta este o grila de evaluare a performantei in afaceri, avand ca obiectiv premierea companiilor din diferite sectoare de activitate.

Clasamentul este unul bine structurat, organizat in baza unor indicatori nu doar comerciali, ci si organizatorici, ce au in vedere cifra neta de afaceri si profitul obtinut din exploatare, cat si eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat.

Practic, acesti indicatori masoara indeaproape capacitatea organizatorica a unei companii, factor ce contribuie din plin la o mai buna recunoastere si apreciere a acesteia la nivel national.

Acest premiu a fost acordat la categoria Intreprinderi Mici, in subcategoria Activitati ale bibliotecilor si arhivelor. A fost inmanat domnului Florin Cuc, General Manager al companiei Arhivatorul.

Compania si-a intarit si mai bine pozitia pe piata romaneasca prin revendicarea premiului I, oferit de catre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania. Acesta a fost acordat conform clasamentului national pe domenii de activitate, criteriul de evaluare fiind profitul brut in categoria Intreprinderilor Mici. Premiul a fost preluat de catre domnul Florin Cuc, General Manager, si domnul Cristi Pana, Director Regional al companiei Arhivatorul.

Acordarea acestor premii a aratat companiei ca efortul depus de-a lungul timpului, echipa pe care si-a consolidat-o si parteneriatele de succes pe care le-a incheiat au meritat din plin. Este o bucurie si un semn de incredere ca serviciile livrate sunt de calitate, apreciate de clientii Arhivatorul SRL – Depozit de siguranta.

Despre companie, Florin Cuc a accentuat obiectivul acesteia ca fiind livrarea de solutii integrate de gestionare a documentelor, dar si asigurarea tuturor serviciilor necesare pentru implementarea unui birou cu Zero Hartii . Acest proiect este unic in Romania, si are ca scop sa preia povara gestionarii documentelor de la client, de la momentul cand intra in companie si pana la distrugerea la termen a acestora.

Pentru a-si indeplini obiectivul, compania a investit intr-o echipa experimentata, pregatita intotdeauna sa ofere solutiile optime pentru necesitatile fiecarui client in parte. Pe parcursul fluxului de gestionare a documentelor, Arhivatorul garanteaza siguranta si securitatea documentelor, cat si a datelor.

Arhivatorul SRL – Depozit de siguranta a fost fondata in 2015, cu capital in intregime romanesc. A pornit cu dreptul in dezvoltarea unui brand de incredere, avand trei centre logistice: in Timisoara, Bucuresti si Luncani, jud. Cluj. Cel din urma este cel mai mare spatiu destinat arhivei din Transilvania, de aproximativ 5000 mp.