Foc de artificii spectaculos? Lasă-te pe mâna profesioniștilor

 

Se apropie nunta sau un eveniment cu totul special din viața ta, o petrecere privată, o lansare sau o deschidere și vrei o petrecere specială?

Focurile de artificii nu trebuie să lipsească de la nici o petrecere cu fast, așa că trebuie neapărat să alegi o echipă profesionistă care să se ocupe de acest aspect pentru ca evenimentul tău să fie WOW.

FocdeArtificii.ro by Trusted FireWorks te va ajuta să ai spectacolul de lumini pe care ți-l dorești. Oferind servicii variate precum: artificii de exterior, de interior sau de noapte, jeturi de CO2, aruncătoare de flăcări sau fum greu, Foc de Artificii.ro se poate lăuda cu un număr impresionant de clienți mulțumiți, cu pachete personalizate în funcție de eveniment și cu pirotehniști specializați, cu peste 500 de spectacole la activ.

Pe lânga focul de artificii organizate şi spectacole de sunet şi lumini (lasere şi muzica) care să fie potrivite tematicii evenimentului – pentru o lansare sau pentru deschiderea unui magazin aceste efecte aduc un plus de culoare evenimentului. În plus, puteți opta pentru efecte pirotehnice care să ilustreze numele companiei, sigla sau alte simboluri importante pe care vrei să le marchezi într-un spectacol unic.

De când vorbim de artificii?

Pentru cei interesați, istoria artificiilor începe acum aproximativ 2000 de ani în China, acestea au fost descoperite de către alchimiștii chinezi în încercarea lor de a găsi rețeta nemuririi. Mai apoi artificiile erau folosite pentru a speria spiritele rele și erau încă de atunci un simbol al Noului An Chinezesc. În prezent artificiile sunt folosite atât la nivel micro, la petreceri private, la nunți și diverse evenimente, cât și la sărbători naționale sau diverse evenimente de acest gen, de către toate țările lumii.

Italienii au fost primii care au folosit înveliș pentru pocnitori, pentru ca acestea să fie încărcate în tunuri și aruncate în aer. În prezent, pirotehniștii caută soluții pentru a folosi aer comprimat în locul prafului de pușcă, această schimbare ar oferi mai multă precizie focurilor de artificii.

Artificiile au o istorie străveche și sunt un simbol extrem de popular în toate colțurile lumii, iar acum poți avea un pachet personalizat pentru a avea un joc de lumini chiar la propria ta petrecere. Nu încerca să obții un spectacol de artificii ”făcut în casă” de către persoane neavizate, acestea pot fi extrem de periculoase dacă nu sunt orchestrate de către persoane pregătite special pentru astfel de activități.

De ce să alegi FocdeArtificii ? 

că au clienți mulțumiți care le recomandă și în care poți avea încredere: au creat spectacole de artificii pentru Centenarul Marii Uniri (Târgu Mureș), Zilele Sectorului 5, Forza Zu (Palatul Culturii, Iași) și alte evenimente remarcabile la care poate că ai fost prezent. Complexitatea jocurilor de artificii realizate este rezultatul experienței și profesionalismului în domeniu.

Alege și tu un spectacol de lumini cu totul și cu totul special la evenimentul special pe care îl pregătești.