Ford Trucks – Camioane performante, eficiente, durabile si calitative

Afacerile din domeniul transporturilor sau constructiilor pot fi dure pentru incepatori, insa nu si daca aveti de partea dvs. forta camioanelor Ford. Pentru orice proiect, aveti nevoie de un partener robust si de incredere pe termen lung – unul care poate manipula cu usurinta incartaturile cele mai grele si se poate adapta la orice santier si teren. Ford Trucks  ofera o gama de camioane necesare oricarei afaceri din aceste domenii.

Noul motor Ecotorq se afla in centrul seriei de camioane Ford si va va impresiona cu echilibrul natural intre performanta si economie.

Sistemul de franare standard integrat este la dispozitia operatorului exact cand acesta are nevoie de el cel mai mult. Se activeaza la momentul potrivit, permitand vehiculului dvs. sa ruleze in conditii de siguranta pe un drum in panta chiar si atunci cand este incarcat complet. Acest sistem va permite sa franati ori de cate ori este nevoie, cu orice tip de incarcatura si in orice conditii.

Modulele de transmisie automata sunt presetate pentru a sustine efortul operatorului in diverse conditii de drum. Modulele Eco, Off-Road si Rocking (drum pietros) asigura schimbarea angrenajului atunci cand este necesar. In acele momente, operatorul camionului se poate concentra pe adaptarea vitezei la condiile oferite de drum, fie ca este pe un santier plin de noroi sau in zona montana cu mult pietris.

Manevrabilitatea imbunatatita fata de seriile anterioare permite operatorului sa execute manevre impresionante chiar si in cele mai inguste locatii. Deoarece distanta dintre axele osiilor extreme este optima iar sistemul de directie este ameliorat, operarea camionelor de constructii Ford Trucks devine o bucurie mai degraba, decat o povara.

Camioanele Ford Trucks pot deveni parteneri de incredere ai afacerii dvs., muncind la fel de mult ca intreaga echipa, chiar si atunci cand treaba devine tot mai grea si mai complicata. Solutiile care pareau imposibile la inceput sunt acum sustinute de tehnologia camioanelor Ford Trucks.

Despre Ford Trucks:

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producatori internationali de camioane grele, din lume. Producem o gama larga de vehicule, care include autotractoare, camioane de constructii si vehicule speciale, cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calitatii, durabilitatii si eficientei vehiculelor utilitare Ford, stau la baza strategiei internationale a produselor Ford Trucks. La Ford Trucks, combinam mai mult de o jumatate de secol de experienta de design si productie cu expertiza in dezvoltarea produselor specifice pietei, pentru a proiecta componentele principale ale vehiculelor noastre, inclusiv motoarele noi. Sute de mii de camioane din intreaga lume pornesc la drum in fiecare zi cu increderea pe care o ofera Ford.