Generatoarele electrice – solutiile salvatoare pentru orice domeniu de activitate

Cand ai nevoie de energie pentru ca afacerea ta sa functioneze fara probleme, un generator de curent electric este solutia salvatoare in cazul unei defectiuni in retea sau in cazul in care se intrerupe curentul. Endress Group Romania ofera solutii energetice permanente si optiuni portabile, venind astfel in ajutorul tuturor companiilor care ar avea de suferit din cauza intreruperii activitatii.

Un generator industrial poate prelua sarcina de alimentare cu energie electrica in doar cateva secunde de la detectarea unei intreruperi de curent.

 

In plus, un generator de curent poate fi chiar sursa principala de alimentare pentru zonele izolate unde nu exista accesul la o retea de energie electrica. Generatoarele de la Endress Group Romania sunt indispensabile pentru cladiri precum: spitale, fabrici, scoli, sedii de firme, aeroporturi, banci, unitati militare, etc.

Avantajele oferite de generatoarele produse de Endress Group Romania

Pe langa faptul ca sunt fabricate utilizand cele mai noi tehnologii, aceste generatoare de curent electric sunt realizate in mare parte cu piese din Romania. Endress Group comercializeaza generatoare curent care sunt create sa reziste cel putin 20 de ani si care au un nivel redus de zgomot.

Compania pune la dispozitia utilizatorilor cele mai performante modele de generatoare curent electric, atat cu motoare pe benzina, cat si cu motoare pe gaz sau diesel, astfel incat sa acopere cerintele tuturor clientilor. Inca de la aparitia pe piata, Endress Group s-a concentrat pe cerintele energetice ale utilizatorilor si s-a adaptat in permanenta nevoilor specifice ale fiecarui client. Iata care sunt principalele afantaje oferite de un generator de curent electric:

Acces la o sursa de energie electrica adecvata

Fiecare cladire are propriile sale nevoi unice atunci cand vine vorba de un generator electric. Endress Group ajuta companiile sa identifice produsul potrivit nevoilor lor si asigura transport, asistenta tehnica si mentenanta. Alegerea generatorului potrivit te va asigura ca afacerea ta va beneficia de toata energia electrica necesara pana cand reteaua principala va fi complet functionala.

Detectarea automata a unei intreruperi de curent

Generatoarele moderne oferite de Endress Group Romania sunt proiectate sa functioneze automat, ceea ce inseamna ca pot detecta o intrerupere a energiei si se pot activa in cateva secunde, astfel incat productivitatea afacerii tale sa nu aiba de suferit.

Evitarea daunelor

Generatoarele de curent reprezinta cea mai buna solutie de electroalimentare de rezerva pentru orice utilizator casnic, rezidential, institutional sau industrial. Fara un generator de curent de rezerva, riscul de defectiune este destul de mare in cazul aparaturilor electrice si electronice, masinariilor si altor elemente care depind de curentul electric pentru a functiona. In plus, in cazul unitatilor medicale, un generator de rezerva este indispensabil deoarece, fara curent, viata pacientilor care depind de aparate pentru a supravietui este pusa in pericol.