Greșeli pe care le fac bărbații atunci când își aleg ținutele

Lumea modei a evoluat și începe să pună mai puțin accent pe ce spun specialiștii și mai mult pe satisfacția personală. Moda pentru bărbați este însă mai complicată, iar greșelile sunt adesea evidente, mai ales dacă ești novice. Există câteva detalii subtile, pe care trebuie să le cunoști pentru a fi atrăgător, fără un efort prea mare.

În acest articol, ne vom îndrepta atenția asupra celor mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații atunci când își aleg ținutele și pe care ar trebui să le evite întotdeauna. 

Mânecile acoperă ceasul de mână

Dacă ești împătimitul ceasurilor de mână, atunci ar fi mai bine să porți mânecile suflecate. În primul rând, îți va fi mai ușor să arunci o privire la ceas. În al doilea rând, ceasul poate forma o cută sub țesătura mânecii, iar aceasta va arăta inestetic.

Imprimeurile

Alege pentru un tricou simplu, mai ales dacă vei pune un sacou deasupra. Imprimeurile sunt doar o tendință care, după cum știi, se schimbă foarte des. Este mai bine să cumperi un tricou alb și blugi cu o croială bună decât să cauți imprimeuri „la modă”. Nu trebuie să plătești însă o avere pentru o ținută care să arate bine. Poți găsi o gamă variată de haine bărbătești ieftine la second hand și vei fi plăcut surprins să vezi că ținutele arată chiar mai bine ca în magazinele scumpe, de firmă.

Mânecile tricourilor sunt prea lungi

Tricourile cu mâneci care ajung aproape la cot dau un aspect neîngrijit. Hainele ar trebui să te avantajeze și să îți pună în valoare corpul. Data viitoare când mergi la cumpărături, alege un tricou cu mâneci care nu trec de mijlocul brațului. Mânecile mai scurte vor sublinia în mod avantajos proporțiile brațelor tale. În schimb, mânecile lungi îți vor ascunde mușchii și vor crea impresia unor brațe foarte lungi.

Curea și bretele în același timp

Curelele și bretelele trebuie purtate separat și nu împreună, la aceeași ținută. La urma urmei, ambele accesorii sunt concepute pentru a vă menține pantalonii fixați în talie. Nu exagera cu accesoriile!

Îmbrăcămintea este șifonată

Într-adevăr, călcatul nu este o activitate plăcută, dar este o prioritate dacă vrei să arăți îngrijit și ordonat. Îmbrăcămintea șifonată poate afecta încrederea în sine. Indiferent că îți place sau nu, unele tipuri de haine trebuie călcate obligatoriu, așa cum este valabil și în cazul cămășilor.

Dimensiunea greșită a costumului

Dacă vrei să cumperi un costum, ar fi bine să vizitezi un croitor. Costumul trebuie să se potrivească mănușă corpului tău, fără să existe cute inestetice sau, în dimpotrivă, să fie prea strâmt, încât să pocnească din cusături.

Dacă vei evita aceste greșeli frecvente, pe care le fac mulți bărbați, vei arăta impecabil întotdeauna, fără să fie nevoie să cheltuiești mulți bani pentru haine.