Investiții pe care merită să le faci pentru a te bucura de o experiență de gaming deosebită

Un echipament puternic, de ultimă generație, va crea o atmosferă potrivită pentru ca o persoană să petreacă timp de calitate și relaxant în fața calculatorului sau consolei sale de jocuri.

Consultă următoarea listă pentru a vedea ce investiții merită să faci pentru a te bucura de o experiență de gaming deosebită:

De ce să investești în echipamentul de gaming

Playerii pot investi într-o stație de gaming performantă pentru a se putea bucura de cele mai noi jocuri. Poti achiziţiona un calculator de gaming performant la un preţ rezonabil cu un simplu click aici.

Investește în componente puternice și de durată

Calculatorul de gaming performant este creat din îmbinarea noilor componente interne care oferă jucătorului o experiență deosebită. Care sunt specificațiile unui sistem competitiv?

Placa video

Sistemele de gaming folosesc placă video dedicată datorită puterii sale de a rula jocurile fluid. O componentă din noile generații ar putea fi din seria Nvidia GeForce 1050 minim.

Procesorul (CPU)

Procesorul este mintea unității de gaming şi trebuie să fie compatibil cu întregul corp. Capacitatea unui procesor este oferită de numărul de nuclee, cu cât mai multe cu atât mai bine. Performanța acestuia poate fi observată la seriile AMD Ryzen sau de la Intel Core i7 în sus.

Memoria RAM

Alege o unitate cu o capacitate mare de RAM, un minim de 8GB permite, într-adevăr o rulare fluentă a jocurilor, însă pentru a beneficia de experiența gaming-ului în timp, investește într-o memorie RAM de 16 GB sau 32 GB.

Stocarea SSD și HDD

Optează pentru o memorie HDD cât mai mare, chiar de 1TB sau 2TB. Stocările de tip SSD oferă calculatorului capacitatea de a se mișca rapid și fluid. Investește și într-o memorie SSD mare, un minim ar putea fi de 256GB.

Sistemul de răcire

Investește în ventilatoare auxiliare și atașează-le în diferite locuri din carcasă.

Achiziționează un monitor special de gaming

Un monitor performant ar trebui să aibă: panou IPS pentru cromatici saturate, opțiunea de Full HD sau chiar 4K, fluiditate între informațiile trimise de unitate și imaginile primite și unghiuri dinamice.

Schimbă-ți perifericele obișnuite

  • Tastatura: alege o tastatură de gaming mecanică cu taste iluminate și opțiuni de schimbare a profilului acesteia.
  • Mouse-ul: investește într-un mouse de gaming cu opțiunea de modificare a greutății acestuia şi un număr mare de butoane.
  • Căștile: alege căști de gaming over-ear cu microfon și cablu.

Investește într-un scaun de gaming ergonomic

Scaunul de gaming cu sistem ergonomic, dotat cu perne pentru spate și gât, oferă o un confort mare sesiunilor de gaming.

Lista acesta prezintă investițiile care îți vor oferi din start o experiență deosebită în sesiunile tale de gaming. Alături de acestea, poți înlocui căștile cu un sistem de boxe performant, poți achiziționa un pachet premium de VPN pentru jocurile online, un joystick mousepad și alte accesorii în funcție de jocurile preferate.

CategoriiIT