Lansare oficială a uscătoarelor de păr profesionale Valera pe www.igienaphs.ro

Compania IgienaPHS a lansat o nouă categorie de produse: USCĂTOARE DE PĂR PROFESIONALE VALERA. Cu designuri moderne si atractive, ce “îmbracă” tehnologia de ultimă generație cu care este dotat fiecare produs în parte și stând sub semnul inovației, uscătoarele de păr profesionale Valera au reușit să capteze atenția și celor mai exigenți critici din domeniu. Astfel, în 2019 au câștigat cu Valera EPower 2020, premiul I la X Awards pentru cel mai bun și performant uscător de păr profesional din lume.

Având o vastă experiență pe piață, Valera a mizat întotdeauna pe calitatea superioară a produselor sale. Realizate integral in house, în fabrica din Elveția, uscătoarele de păr profesionale și, de altfel, toate produsele lor, sunt realizate în strânsă colaborare cu specialiști în domeniu pentru a putea identifica elementele ce ar trebui îmbunătățite la un astfel de produs, pentru ca rezultatul să fie unul de excepție.

Întotdeauna IgienaPHS a împărtășit valorile companiei Valera și, de aceea, se bucură de o strânsă colaborare de câțiva ani.

Care sunt diferențiatorii uscătoarelor de păr profesionale Valera?

1. PERFORMANȚE DEOSEBITE

La uscătoarele de păr profesionale, poate cel mai important element este PERFORMANȚA. Acestea trebuie să fie rezistente, fiabile și potrivite pentru multe ore de funcționare, fără a interveni probleme. În acest scop, uscătoarele de păr profesionale din gama Valera au fost primele care au fost dotate cu un motor fără perii, ENDURO BRUSHLESS BLDC,  cu control electric integrat, garantând o funcționare până la 10.000 ore si un consum redus.

2. INOVAȚIE

Cum ar fi să folosești un uscător de păr și să ai libertate maximă de mișcare? Valera a patentat un dispozitiv rotativ denumit ROTOCORD, integrat în cablurile de alimentare. Rotocord permite manevrarea uscătorului fără a torsiona sau încurca cablul. Acest tip de dispozitiv se găsește exclusiv pe uscătoarele de păr profesionale Valera.

Concentratorul de Aer Izolat Termic – “Touch Me”, ce rămâne rece în timpul utilizării, este un alt element de noutate. Astfel, hairstylist-ul are libertate de mișcare, poate atinge concentratorul în orice moment, fără a exista consecințe neplăcute.

3. GENERAREA IONILOR NEGATIVI PENTRU UN PĂR STRĂLUCITOR 

Uscătoarele de păr profesionale Valera au încorporată o tehnologie ce generează ioni  negativi, cu rolul de a proteja părul în timpul procesului de uscare.  Natural sau vopsit, acesta își va păstra suplețea și strălucirea.

Pentru informații suplimentare, detalieri, oferte personalizate și consiliere, echipa IgienaPHS îți stă la dispoziție. Astfel, găsim soluția potrivită pentru ca business-ul tău să se bucure de succes și clienți mulțumiți.