Life Dental Spa este in cautare de parteneri

Fie ca esti medic dornic de o afacere de succes sau detii deja o clinica, fie antreprenor interesat de prosperitate financiara, Life Dental Spa vine in ajutorul tau cu propunerea unui parteneriat de succes!

Firma SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL actioneaza de mai bine de 12 ani in domeniul stomatologiei, fiind condusa cu succes de catre dr. Cristina obreja, medic stomatolog ce si-a obtinut specilizarea in laser stomatologic in Germania, in urma studiilor parcurse in cadrul Universitatii Aachen. 

Punand bazele conceptului Life Dental Spa, brand-ul a avut numai de castigat, reusind sa ajunga cunoscut la nivel national prin prisma faptului ca peste 95% dintre pacienti marturisesc ca motivul pentru care au calcat pragul clinicii Life Dental Spa este tehnologia inovatoare a laserului dentar. 

Ce este laserul stomatologic?

Spre deosebire de clasicul instrumentar rotativ, invaziv si dureros, laserul stomatologic reprezinta o metoda eficace, rapida, sigura si minim-invaziva de tratament stomatologic, putand fi folosit chiar si in cazul copiilor sau femeilor insarcinate

Laserul dentar foloseste lumina cu diferite lungimi de unda pentru a actiona doar la nivelul tesutului afectat, fiind calibrat din punct de vedere al intensitatii conform sensibilitatii pacientului (pacientul nu resimte nicio durere) si producand un zgomot mult mai mic (aproximativ 300 de Hz), comparativ cu vibratia frezei (de circa 5000 de Hz), sporind confortul pacientului. 

Laserul stomatologic ofera posibilitatea de a realiza tratamente stomatologice fara ace, fara freze si fara durere, putand fi folosit in cadrul tuturor specializarilor stomatologie, de la tratamentul cariilor dentare si pana la interventii chirurgicale!

Alege colaborarea cu Life Dental Spa!

Inregistrand o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro cu doar 3 unit-uri dentare in anul 2019, dr. Cristina Obreja, administrator SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, este in cautare de parteneri  pentru extinderea succesului Life Dental Spa! 

Care sunt atuu-rile colaboratorului ideal? 

Life Dental Spa ofera multiple beneficii viitorului investitor, pornind de la training-uri pentru echipa medicala oferite de insasi dr. Cristina Obreja in ceea ce priveste utilizarea laserului dentar, si pana la implementarea de sofware specializat pentru personalul administrativ, cu asigurarea unui return of investment in circa 3-6 luni. 

Profilulul antreprenorului de succes cautat de Life Dental Spa in orasele de peste 100.000 de locuitori din fiecare judet presupune:

  • Dorinta de evolutie si de excelare 
  • Participarea activa si implicare in managementul afacerii, fie ca vorba de Cabinet Boutique Laser Dentist sau clinica Life Dental Spa 
  • Promovarea principiilor Life Dental Spa: realizarea tratamentelor ultramoderne cu ajutorul laserului dentar minim-invaziv
  • Orientarea catre nevoile pacientului, cu scopul de a-i oferi o experienta de 5 stele in cadrul tratamentului laser
  • Capacitatea de a organiza eficient si usor personalul administrativ si restul echipei 

Life Dental Spa este in cautarea clinicilor stomatologice care doresc evolutie si abundenta in scopul oferirii celor mai bune tratamente stomatologice!

Optimizare cu pana la 500% intr-un an si asigurarea unei cifre de afaceri de 1 milion de euro intr-un an cu doar 3 unit-uri dentare sunt avantajele majore ale colaborarii cu Life Dental Spa! 

Alege colaborarea cu Life Dental Spa si bucura-te de avantajele parteneriatului cu un brand national de succes!