Manere moderne de mobila-Protege Parol

Un mic detaliu poate face diferenta pentru mobilierul tau daca este ales corect si in concordanta cu mobila ta. De aceea pe site-ul Protege Parol gasesti o gama completa de butoni si manere de mobila prin care sa adaugi mai mult stil si eleganta casei tale de care sa te poti bucura mai multa vreme alaturi de prieteni si familia ta.

 

Astfel trebuie sa stim cum sa alegem in mod corect atat butonii dar si manerele de mobilier pentru ca ele sa se potriveasca perfect cu mobilierul nostru.

 

Daca ai un mobilier de tip traditional poti sa alegi gama de manere clasice care au mai multe elemente de tip metalica si poate putina ceramica prin care sa dea mai multa eleganta intregii incaperi. De preferat sunt formele rotunde dar si cele mai clasice prin care sa adaugi eleganta maxima. Este important sa asortezi manerele si butonii intre ele pentru a fi apropiate ca stil de mobila ta.

 

Daca ai o casa in stil mai minimalist spre modern iti recomandam manerele si butonii metalici de forma mai supla cu aspect futurist prin care sa atraga atentia celor din jur.

 

Acest design va atrage cu siguranta atentia celor din jur si va da o aura de eleganta si incredere. 

 

Poti alege manerele si butonii dupa functionalitatea camerei tale – astfel daca vrei sa iti accesorizezi bucataria alege accesorii clasice din punctul de vedere al design-ului, aceste accesorii trebuie sa aiba mai multa eleganta si frumusete dar si un mic aer de sobrietate.

 

Un mobilier nu ar avea un design complet daca acesta nu ia in considerare micile detalii precum manerele elegante si moderne care sa ofere o culoare si stil pe masura.

 

Poti gasi pe site-ul nostru manere de tip bara – drepte care se pun pe piesa de mobilier cu ajutorul suruburilor si vin in diverse forme precum cele curbate sau mai lungi. Ele au design mai simplist dar au materiale si culori care ies foarte bine in evidenta.

www.protege.ro