Med Tehnica propune o ofertă atractivă de pulsoximetre performante!

MedTehnica.ro este un magazin online care comercializează patru categorii mari de produse: aparatură medicală şi accesorii, dispositive pentru reabilitare, uniforme medicale şi mobilier medical toate produsele fiind caracterizate de o performanţă înalta şi de calitate superioară. Într-un context în care se pune accent pe sănătatea aparatului respirator şi, în mod deosebit, pe sănătatea principalului organ respirator, adică a plămânilor, din oferta Med Tehnică nu lipsesc nici diferitele modele de pulsoximetru.

Pulsoximetre disponibile in oferta Med Tehnica

La modul general, acest dispozitiv medical îi ajută pe cei care se confruntă cu insuficiența respiratorie cronică provocată de boli pulmonare, pentru că indică saturaţia de oxigen în sânge. Poate fi vorba despre BPOC, fibroză pulmonară, astm sever, apnee în somn, bronsiectazii etc. Recent, tot mai mulţi îl folosesc pentru a depista o eventuală insuficiență respiratorie cauzată de pneumonie.

În oferta magazinului online au fost incluse modele de pulsoximetre performante, uşor de utilizat chiar şi de neiniţiaţi:

  • Pulsoximetru CMS50D: acesta este un dispozitiv portabil, neinvaziv, care oferă în timp real măsurarea saturaţiei oxigenului în sânge şi a pulsului. Aparatul profesional este rezultatul unei combinaţii a tehnologiei de examinare fotoelectrică a oxihemoglobinei cu aceea de scanare și înregistrare a ratei pulsului. Este recomandat pentru utilizarea în spital, la domiciliu, în sălile de sport. Se utilizează foarte uşor, aplicându-se pe deget;

  • Pulsoximetru CMS60D: aparatul este alimentat de baterii şi dispune de un senzor care măsoară saturaţia de oxigen din sânge şi pulsul. Este un model aparte, fiind echipat cu port USB şi software, ceea ce înseamnă că poate fi conectat la un calculator. Similar modelului anterior, nu impune dificultate în timpul utilizării. Principalele avantaje ale dispozitivului includ: afişarea saturaţiei de oxigen (SpO2), a pulsului (PR) şi a plethysmogramei, dispune de alarme sonore şi vizuale cu limite reglabile atât pentru nivelul saturaţiei, cât şi pentru puls, are şi funcţie de ceas, are o precizie de ±2% la saturaţie şi puls;

  • Pulsoximetru CMS50D: dispozitivul este însoţit la vânzare de un bonus care constă într-un gel igienizant. Se utilizează uşor, aplicându-se pe deget, şi măsoară corect şi rapid atât saturaţia de oxigen, cât şi pulsul. Ca avantaje, se pot aminti: autonomia de 20 de ore, este neinvaziv, este rezistent la şocuri şi dispune de protecţie împotriva pătrunderii apei.

  • Pulsoximetru Contec: acest dispozitiv se foloseşte pe încheietura mâinii, măsurând saturaţia de oxigen în sânge şi pulsul, continuu – noaptea şi ziua. Este recomandat în egală măsură atât persoanelor care se confruntă cu afecţiuni respiratorii, cât şi celor care fac sport de performanţă (sau nu), pentru măsurarea saturaţiei şi frecvenței cardiace în regim de efort.

Pe lângă oferta generoasă de pulsoximetre prezentată în linii mari anterior, din magazinul online se pot achiziţiona şi modele performante de lampă UV bactericidă, care au capabilitatea de a elimina bacteriile, virusurile şi ciupercile, fără să afecteze sănătatea celor care petrec timp acolo unde sunt amplasate. Practic, cu preţuri mici, pot fi dezinfectate încăperi în care pot petrece timp atât oameni, cât şi animale de companie.