MediaDigi Intelligence – Solutii digitale complete pentru creșterea competitivității companiilor

Din luna mai 2018, compania MediaDigi Intelligence oferă soluții digitale complete antreprenorilor dornici să își îmbunătățească prezența în mediul online. Deoarece aceste servicii sunt unelte indispensabile pentru a avea succes în 2018, fondatorul MediaDigi a dorit să creeze o firmă ce le poate oferi pe toate:

  • Crearea unui site modern, optimizat pentru mobil, securizat și intuitiv;
  • Promovare în mediul online prin SEO, PPC, Social Media și Email Marketing;
  • Cunoașterea pieței și a competiției prin competitive intelligence;
  • Hosting și mentenanță pentru securitate și rapiditate.

Compania MediaDigi Intelligence este un start-up fondat de antreprenorul Daniel Stănică care dorește să ofere servicii digitale integrate pentru a ajuta companiile românești să fie competitive pe piața internațională.

După o experiență de peste 12 ani, Daniel a observat problemele cu care se confruntă companiile mici și medii din România:  prezența precară pe internet fără a beneficia de tot ce oferă acesta (clienți din căutările Google și rețelele de socializare, colaborarea la distanță, internaționalizarea serviciilor prin accesul pe noi piețe, studierea competiției, etc).

Un site nu este doar o carte de vizită, ci și un instrument care te ajută să vinzi. în ziua de azi, oamenii caută ceea ce au nevoie pe internet, și mai ales de pe telefon. Dacă o afacere nu exista pe internet, sau dacă site-ul nu este optimizat pentru mobil, va pierde toți acei potențiali clienți.

De asemenea un produs sau un serviciu bun nu poate aduce profit dacă oamenii nu au auzit de el. Marketingul digital este o soluție inovatoare deoarece campaniile sunt targetate pentru audiența fiecărei afaceri în parte.

Și pentru că nicio afacere nu poate avea succes fără o analiza detaliata a pieței în care acționează și a competitorilor activi, serviciul Competitive Intelligence acoperă toate aceste nevoi. Astfel se dezvoltă o imagine de ansamblu clară care aduce fiecare firmă cu un pas înaintea competitorilor.

Dacă aceste probleme vi se par cunoscute sau dacă doriți să vă îmbunătățiți afacerea, puteți afla mai multe, accesând următorul site: https://mediadigi.ro/