Mobilier de birou – pentru un loc perfect de munca

Ce inseamna locul perfect de munca la birou? Inseamna o atmosfera productiva, un spatiu sigur, confortabil si cochet, solutii tehnice de calitate si atentie la fiecare detaliu. Pentru toate acestea, desigur, mobilierul office are un rol foarte important. Acesta este cel care sustine, completeaza si armonizeaza spatiul de birou, fiind aspectul cel mai important cand vine vorba despre eficienta la locul de munca.

DistinctMob cunoaste acest aspect, si isi dedica activitatea pentru a realiza mobilier de birou in conformitate cu standardele nationale si internationale, cat si mobilier la comanda, totul pentru a veni in intampinarea clientilor sai cu cele mai bune solutii de dotare a spatiului de birouri. In plus, compania ofera garantia calitatii prin realizarea pieselor de mobilier in atelierele proprii, dotate cu aparatura moderna, capabila sa creeze game variate de piese fara a face compromisuri in ceea ce priveste factorul calitativ.

Portofoliul companiei clujene se compune din piese de baza, precum scaunele de birou, mesele si birourile din lemn sau cu suport metalic, dulapurile din lemn sau metalice, rafturile metalice si etajerele din lemn. Alaturi de acestea, se regasesc variate modele de mobilier de protocol, scaune si mese de conferinta, cat si dulapuri pentru vestiare, in cazul activitatilor care necesita astfel de mobilier. Pentru toate, DistinctMob a investit timp si pricepere, cat si studii de eficienta, pentru a realiza mobilier de calitate care sa intruneasca toate cerintele necesare unui spatiu de birouri confortabil si eficient.

In ceea ce priveste eficienta unui spatiu de birouri, factorul ergonomic si confortabil este dat de scaunele de birou. Acestea sunt importante atat pentru postura corecta din punct de vedere fizic, cat si pentru imaginea adusa companiei. Pentru ca dotarea cu scaune de calitate va conduce, automat, la croirea unei imagini profesioniste a spatiului de lucru, fapt ce ajuta atat la eficienta angajatului, cat si la opinia clientului.

Scaunele comercializate de DistinctMob intrunesc standardele de calitate nationale si internationale, si sunt rezultatul studiilor realizate impreuna cu specialisti in domeniu. Acestea sunt realizate pentru a sustine postura corecta, pentru a fi confortabile si rezistente la utilizare indelungata, dar si pentru a tine departe petele, astfel fiind trainice peste timp. In plus, anumite modele pot fi realizate si in combinatii diferite de culori, pentru a se potrivi indeaproape cu brand-ul clientului.

Alaturi de scaunele de birou, compania pune accentul si pe mobilierul tip conferinta si pe birourile in sine. Acestea fac parte dintr-o gama larga de modele, de la cele mai simple linii si pana la variante sofisticate, cu multiple spatii de depozitare.

DistinctMob are o experienta vasta in realizarea mobilierului office, dotand, de-a lungul timpului, spatii de birouri clasice sau complexe. Alaturi de acestea, de ajutor ii este si experienta in realizarea mobilierului scolar, realizat la standarde de calitate europene. Compania pune accent atat pe aspectul calitativ, cat si pe cel economic al fiecarui client, urmarind astfel sa ofere cele mai bune solutii de dotare cu mobilier de birou, la preturi corecte, in avantajul utilizatorului final.