Obtine rapid, in 3 pasi simpli, fisa medicala pentru permisul auto!

Cu fiecare zi, suntem din ce in ce mai ocupati si avem nevoie sa ne rezolvam rapid si usor toate problemele legate de birocratie. De la obtinerea fisei pentru permisul auto si pana la intrarea in posesia actului propriu-zis, se pierd ore, daca nu chiar zile intregi.

Avand in vedere ca timpul costa bani si nu ai luxul de a pierde ore pretioase pe holurile clinicilor medicale sau la coada pentru a obtine permisul, noi iti oferim cea mai buna solutie, care te va ajuta sa economisesti si timp si bani!

Daca vrei sa dobandesti sau sa iti reinnoiesti permisul de conducere, StandardMed este clinica de incredere care ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru permisul auto, dar si punctualitate si eficienta maxima.

Iata cum poti intra rapid in posesia fisei medicale pentru permisul auto in doar 3 pasi simpli:

1. Intra pe site-ul Fisamedicala.info si afla toate informatiile necesare

Ca sa afli toate informatiile despre fisa medicala pentru permisul auto si despre cum poti intra in posesia acesteia, intra pe site-ul Fisamedicala.info.

Aici, vei gasi tot ce trebuie sa stii, de la ce acte sunt necesare, pana la ce controale vei efectua in vederea obtinerii fisei medicale pentru permisul auto.

2. Fa-ti o programare la StandardMed pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto

Daca vrei sa obtii fisa medicala pentru permisul auto de la StandardMed, atunci ai doua optiuni prin care iti poti face o programare:

– fie intri pe site-ul fisamedicala.info la sectiunea „Tarife si programari” si completezi formularul respectiv.

– fie suni la numerele: 0735 637 277 sau 031 425 63 38 si soliciti o programare.

3. Prezinta-te cu actele la clinica medicala StandardMed si vei obtine fisa medicala pentru permisul auto in doar o ora si jumatate, la cel mai bun pret.

Ca sa obtii fisa medicala pentru permisul auto, trebuie sa ai la tine in momentul in care te prezinti la StandardMed urmatoarele acte:

– Buletin / Carte de identitate;
– Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;
– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
– Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);
– Ochelari de vedere (daca este cazul).

In cadrul clinicii StandardMed, fisa medicala pentru permisul auto se efectueaza in regim rapid, cu maxim de profesionalism si eficienta, datorita experientei vaste in acest domeniu. Toate examinarile necesare preschimbarii permisului de conducere au loc in aceeasi locatie, cu o singura deplasare, in cel mai scurt timp. Toti medicii care trebuie sa isi dea acordul sunt prezenti in acelasi interval orar, iar fisa medicala pentru permisul auto poate fi incheiata de catre medicul sef al unitatii in cadrul aceleiasi vizite a pacientului.

Asadar, la pretul de numai 125 de Lei, vei obtine fisa pentru preschimbarea permisului auto pentru categoriile A sau B in maxim 1 ora si jumatate de la completarea formularelor. Mai mult decat atat, in cazul in care acest interval este depasit, vei primi 50% din suma platita inapoi.

Nu mai sta pe ganduri si vino acum la StandardMed pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto. Cu o singura deplasare, intr-o singura locatie, rezolvi totul rapid si usor, doar la StandardMed!