Polenul crud de trandafir sălbatic, un miracol pentru sănătate

Considerat de specialiștii din întreaga lume drept unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru o serie întreagă de afecțiuni, polenul crud de trandafir sălbatic este un aliment 100% natural, un produs apicol de o valoare incomensurabilă, care aduce o serie întreagă de beneficii organismului uman. Polenul crud conține practic toți micronutrienţii de care are nevoie organismul nostru, fiind un aliat de nădejde al colonului și florei intestinale.

Printre multitudinea de beneficii pe care le aduce, este recunoscut faptul că polenul crud oferă un plus de energie organismelor slăbite, fiind de un real ajutor în perioada de convalescență ori pentru stimularea procesului de vindecare a multor afecțiuni. Grație conținutului său bogat în aminoacizi, vitamine, minerale şi lactobacili, cu o biodisponibilitate imediată, polenul crud îndeplinește de asemenea un rol crucial în protecţia şi regenerarea florei intestinale.

Polenul crud de trandafir sălbatic exercită o acțiune foarte benefică asupra colonului, dar și a imunității organismului, iar asta datorită conținutului său bogat în carotenoide și lactofermenți aflați într-o sinergie puternică. Polenul crud dinamizează atât mucoasa, cât și flora intestinală, reglând foarte bine tranzitul intestinal și acționând puternic pentru prevenirea oricăror inflamații la nivelul colonului. Mai mult decât atât, există opinii conform cărora o cură de polen crud de trandafir sălbatic, pentru minim 30 de zile, poate înlătura efectele nedorite cauzate de constipație, precum și orice alte probleme ce pot apărea la nivelul colonului. De asemenea, grație conținutului bogat de flavonoide, substanțe cu un puternic efect actioxidant, polenul crud de trandafir sălbatic luptă eficient împotriva radicalilor liberi și facilitează absorbția de calciu în organism.

În plus față de nenumăratele sale proprietăți de echilibrare a tranzitului intestinal, polenul crud de trandafir sălbatic este de asemenea foarte recomandat persoanelor care se confruntă cu oboseală cronică, având un puternic efect de energizare a întregului organism, respectiv de tonifiere și fortifiere a sistemului imunitar.

Se recomandă ca polenul crud să fie administrat în prima parte a zilei, de preferat dimineața pe stomacul gol, dar poate fi consumat chiar și înainte de principalele mese ale zilei. De asemenea, pentru a facilita absorbția substanțelor nutritive din polenul crud, specialiștii recomandă ca acesta să fie dizolvat în apă sau suc proaspăt de fructe cu aproximativ 20 de minute înainte de a fi administrat. Polenul crud se poate consuma de asemenea dizolvat în iaurt natural, presărat pe o salată de fructe, ori poate fi adăugat în smoothie-uri.

Pentru a-i menține intacte proprietățille, se recomandă ca polenul crud de trandafir sălbatic să fie păstrat la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC. Deși polenul crud rezistă fără probleme un termen de până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare este obligatoriu ca acesta să fie păstrat permanent la congelator.

Dacă ai beneficiat deja de calitățile deosebite ale polenului crud, fă un mic efort și recomandă acest produs apicol și prietenilor tăi. Publicând un articol potrivit pe site-ul Wikishop.org, vei contribui la răspândirea acestor informații prețioase și poți chiar să faci bani din afiliere dacă alegi să promovezi produsul comercializat de către unul dintre magazinele online ce oferă programe de afiliere.