Probleme cu mașina când te aștepți mai puțin? Iată de ce să optezi pentru o firmă de tractări auto!

O defecțiune la mașină este, cu certitudine, o situație pe care nu și-o dorește niciun șofer, mai ales în concedii sau în drumul său spre anumite evenimente.

Fie că vorbim despre o defecțiune tehnică, fie de lipsa combustibilului sau chiar de un accident, o soluție la îndemâna tuturor șoferilor aflați în impas este o firmă de tractări auto.

Cum mașinile au evoluat foarte mult, iar dacă modelul pe care îl deții s-a defectat, nu prea ai ce să-i faci. Astfel, ești nevoit să apelezi la firmele de tractări auto, care se întrec în oferte, servicii și rapiditate în intervenție. Cele mai multe dintre ele dispun de soluții performante de tractare, macarale de ridicat mașina și de platforme moderne, care să asigure transportul în siguranță al vehiculului până la un service autorizat.

Pentru tractări auto în București puteți contacta compania Cris Power Logistic SRL.

Ce aspecte trebuie să ai în vedere înainte de a apela la serviciile unei companii de tractări auto?

 

În primul rând, programul non-stop. Nu știi niciodată când se va defecta mașina și, cu siguranță, nu ai vrea să aștepți până dimineață intervenția unei firme specializate de remorcare. Programul non-stop este ideal pentru a răspunde solicitărilor șoferilor la orice oră și pentru a se deplasa rapid în locul unde a apărut defecțiunea mașinii.

Este important ca o firmă de tractări auto să dețină un număr suficient de mașini de tractare și un număr suficient de șoferi, prin care să intervină prompt la ridicarea oricărui autovehicul, fără să fie necesar să așteptați cu orele ajutorul care nu mai vine.

Asistența rutieră, foarte importantă. Chiar dacă mașină s-a defectat, situația se poate rezolva rapid, fără intervenție.

Prețuri transparente. Această cerință este obligatorie pentru astfel de serviciu. Adesea, prețul final este calculat per kilometru efectuat și trebuie să fie fix. De aceea, înainte de a chema ajutorul specializat, întreabă inclusiv despre costul maxim pe care firma ți-l impune și asigură-te că acesta va rămane fix.

La fel de importantă este și asigurarea. Altfel spus, firmele care oferă servicii de tractări auto București și alte localități din țară ar trebuie să aibă o poliță de asigurare care să acopere eventualele daune ce pot interveni în momentul tractării. În caz contrar, riscurile sunt destul de mari, ca să nu mai vorbim de cheltuieli.

De ce să apelezi la o companie ce oferă servicii de tractări auto?

 

Pentru că nu știi niciodată ce defecțiuni poate avea mașina ta. Iar din moment ce nu mai pornește, poate este vorba despre zgomotele pe care le-ai neglijat în timpul mersului, mirosurile neplăcute sau înțepătoare degajate în anumite momente etc.

Iată câteva dintre motivele pentru care șoferii optează pentru servicii specializate de tractare:

  • intervenția rapidă a specialiștilor – aceste firme oferă cel mai scurt timp de intervenție. În funcție de locație, în doar câteva zeci de minute personalul de la tractări auto ajunge la destinație, iar șoferii se declară mulțumiți de acest aspect;

  • personalul are cunoștințele și uneltele necesare pentru a repara, pe loc, autovehiculului (dacă vorbim despre o defecțiune minoră) – cu o vastă experiență în domeniu, aceștia își dau seama dacă pot interveni pe loc sau dacă trebuie să tracteze autoturismul până la un service auto;

  • reprezintă o alternativă sigură pentru a transporta autoturisme neînmatriculate sau care nu au acte valabile – pentru că a circula ilegal pe drumurile publice poate duce la suspendarea permisului și chiar la indisponibilizarea autoturismului.