Produse apicole BIO cu rol esenţial pentru sănătatea umană

Magazinul online Zabe.ro vine în întâmpinarea clienţilor săi cu produse BIO de cea mai bună calitate, între acestea şi produse apicole care pot contribui pozitiv și semnificativ la sănătatea întregului organism – superalimente cu caracteristici importante pentru sănătatea umană. Printre cele mai importante beneficii ale acestora, numărându-se:

  • îmbunătățirea sănătății fizice și mentale;

  • întărirea sistemului imunitar și creșterea rezistenței la boli;

  • niveluri crescute de energie;

  • îmbunătățirea metabolismului și a procesului de pierdere a caloriilor;

  • protecția inimii și a sistemului imunitar;

  • îmbunătățirea generală a sănătății și aspectului pielii, părului și unghiilor.

Diferenţa dintre produse apicole BIO şi cele clasice

Spre deosebire de apicultura convențională, apicultura BIO este supusă unor reglementări și obligații mai stricte, pentru ca produsele sale să fie mai sănătoase. În primul rând, este o practică apicolă care respectă albinele și modul lor de viață. De exemplu, alimentaţia albinelor crescute BIO include numai miere și alimente organice. În plus, apicultorii selectează rase potrivite pentru a păstra calitatea coloniei. De asemenea, împotriva bolilor albinelor nu se utilizează substanțe chimice, ci remedii naturale.

Ca parte a agriculturii organice, apicultura organică este supusă unui control riguros. Totul este monitorizat începând cu igiena. Acest lucru asigură o producție sănătoasă pentru consumator. Ceara este controlată, precum și metodele de colectare, extragere și conservare a mierii. Stupul este monitorizat pentru a evita contaminarea cu paraziţi.

Toate aceste informaţii ajută consumatorul de produse apicole BIO să înţeleagă de ce acestea le sunt superioare celor convenţionale şi de ce ar trebui să se constituie într-o prioritate.

Produse BIO de stup la un click distanţă

Produsele apicole incluse în oferta Zabe sunt considerate superalimente importante, deoarece ajută la întărirea și menținerea sănătății pe termen lung.

Îmbunătățesc starea generală de sănătate, cresc nivelul de energie, consolidează sistemului imunitar, detoxifică organismul, îmbunătățesc memoria și performanța intelectuală. De asemenea, ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire și la prevenirea și tratarea unui număr mare de boli.

Lăptişorul de matca, un adevărat produs anti-îmbătrânire natural

Datorită compoziției sale, lăptișorul de matcă organic este un superaliment care ajută la menținerea sănătății și vitalității umane. Astăzi este unul dintre cele mai hrănitoare alimente din lume, deoarece conține exact tot ce are nevoie corpul uman (vitamine, minerale, oligoelemente, lipide și aminoacizi esențiali).

Propolis, scutul de apărare al corpului nostru

Propolisul are un conţinut bogat în flavonoide, ceea ce determină calităţi importante asupra sănătăţii umane. De asemenea, este un bun antioxidant, antifungic, antibacterian şi un antiinflamator deosebit. Intern, propolisul ajută prin acţiunile sale antimicrobiană, antifungică, antivirală, analgezică, antiinflamatoare, anestezică, precum și prin faptul că este stimulent imun, antioxidant și mucolitic.

Mierea crudă, mâncarea zeilor

Nu în ultimul rând, mierea BIO este un bun îndulcitor și o sursă remarcabilă de nutrienți. De astfel, mai multe studii arată că este cea mai importantă sursă naturală de enzime care susţine şi facilitează vindecarea. Este valoroa prin conţinutul său de carbohidrați, fructoză și glucoză, vitamine, minerale, enzime și antioxidanți puternici.