Sistem de rezervare online locuri parcare pe termen lung

Sistemul de rezervare online pentru parcarea de lunga durata a fost dezvoltat la Sector web recent. Aplicatia web de integrare a rezervarii si platilor online (Netopia Mobilpay) cu sistemul de parcare inteligenta de la Orbility (Franta) a fost realizata la Sector web pentru site-ul parcareautopeni.ro.

Site-ul web deserveste o parcare privata pe termen lung in apropierea aeroportului Henri Coanda – Otopeni.

Magazin online Woocommerce pentru rezervare online locuri de parcare

Solutia tehnica proiectata de noi se bazeaza pe CMS-ul WordPress asociat cu modulul Woocommerce care asigura functionalitatile specifice unui magazin virtual.

Utilizatorul selecteaza din panoul de rezervare ziua si ora de intrare si ziua si ora de iesire.

Sistemul calculeaza numarul de zile rezervate, totalul, aplica reducerile specifice magazinului, calculeaza cota TVA si inregistreaza totalul de plata.

Dupa efectuarea platii online cu cardul, sistemul executa apelul de solicitare pentru rezervarea locului parcare catre serverul extern Orbility prin intermediul API-ului pus la dispozitie.

Dupa efectuarea rezervarii sistemul genereaza un qrcode care se trimite pe email catre client odata cu comanda efectuata.

Placuta de inmatriculare a automobilului ajuns in fata barierei va fi scanata si bariera se va deschide daca exista un loc de parcare rezervat asociat cu acel numar de placuta.

Daca sistemul video nu detecteaza numarul de pe placuta (placuta poate fi murdara) scanarea qrcode-ului de pe telefon va ridica bariera.

Dezvoltare aplicatii web custom

Sector web dezvolta aplicatii web custom pentru nevoi specifice clientilor si pietii.

De la platforme de rezervare online evaluari medicale (mihaelapanduru.ro) la proiecte de compatibilizare a aplicatiilor web invechite cu ultima versiune a limbajului PHP (betto-parts.eu, travelfan.ro), dezvoltare de pluginuri si widget-uri custom pentru WordPress,  la optimizari de functionare pentru site-uri cu regim de functionare in trafic intens concurential (ex: site-uri de stiri) – ziarulunirea.ro, informateca.ro, etc

Daca ai nevoie de serviciile IT de programare/dezvoltare web custom de la Sector web, contacteaza-ne la contact@sectorweb.ro | 0771.380.310. Te asteptam!