Sisteme de panouri fotovoltaice – Energie verde, energia viitorului

Pentru ca trecem prin schimbari climaterice destul de puternice care se manifesta si prin diferite fenomene meteorogice, oamenii au inteles ca trebuie sa actioneze intr-un fel sau altul pentru protejarea planetei si reducerea poluarii.

O sursa inestimabila de energie gratuita este soarele. Acesta emite cantitati impresionante de energie care ajunge si pe pamant. Aceasta energie este atat de mare, incat, daca am putea sa o captam in proportie de 100% am avea mai multa energie intr-o singura zi decat putem consuma intr-un an intreg.

Cea mai rapida cale de a proteja planeta este folosirea de tehnologie nepoluanta iar cea mai rentabila energie pe care o putem capta este energia solara care poate fi captata cu ajutorul panourilor fotovoltaice.

Care sunt avantajele folosirii sistemelor de panouri fotovoltaice?

  • Principalul avantaj al acestor sisteme de producere a energiei electrice este ca nu polueaza. Panourile fotovoltaice nu emit gaze toxice si nu murdaresc aerul.
  • Energia solara este producatoare atat de caldura cat si, cu ajutorul panourilor fotovoltaice, de electricitate, este complet gratuita si nu se epuizeaza niciodata.
  • Energia solara iti ofera independenta energetica. Daca v-ati decis sa instalati un sistem de panouri fotovoltaice veti avea o sursa independenta de energie electrica gratuita. Iar daca decideti sa optati pentru un sistem fotovoltaic on-grid atunci veti avea o reducere importanta la facturile de energie electrica.
  • Un imobil cu sistem de panouri fotovoltaice instalat are o valoare mai crescuta la revanzare.

Acestea sunt principalele motive pentru care, peste tot in lume, atat persoanele fizice cat si societatile comerciale sunt incurajate sa investeasca in sisteme de panouri fotovoltaice.

Daca ati ajuns sa cititi acest articol suntem siguri ca v-ati gandit si dumneavoastra la o solutie de a scapa de povara cheltuielilor cu facuturile de la furnizorul de energie electica asa ca, am aparut la timpul potrivit

RUFY ROOF ENGINEERING SRL este una din firmele cu experienta vasta atat in proiectarea si producerea structurilor de sustinere a panourilor fotovoltaice care ofera si solutii personalizate de instalare a sistemelor fotovoltaice “la cheie”.

Acestia ofera consultanta specializata pentru orice tip de sistem fotovoltaic fie ca vorbim de sisteme on-grid (conectate la reteaua de distributie energie electrica) cat si sisteme off-grid.

Sunt specialisti in proiectare, instalare si mententenanta parcuri fotovoltaice si ofera solutii de montaj atat la sol cat si pe acoperisurile cladirilor.

Doriti sa economisiti bani cu ajutorul unui sistem de panouri fotovoltaice?

Cu siguranta ei vor gasi o solutie si pentru dumneavoastra. In portofoliul acestora veti gasi parcuri de panouri fotovoltaice, structuri fotovoltaice montate pe acoperis plat sau inclinat, panouri fotovoltaice montate pe acoperisul parcarilor sau panouri fotovoltaice montate pe structuri fixate in beton sau, de ce nu, sisteme de panouri fotovoltaice montate pe iazuri sau lacuri de acumulare.

Sistemele de structuri panouri fotovoltaice proiectate si instalate de RUFY ROOF ENGINEERING sunt folosite atat in Romania cat si in tari din Uniunea Europeana cum ar fi Germania si Austria.

De ce sa nu alegeti o solutie completa pentru afacerea dumneavoastra?
Mai multe detalii puteti gasi accesand structuri-fotovoltaice.ro

CategoriiFără categorie